نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
نه قدرت و ضعف در خود پلتفرم ها نیست، به استعداد و مهارت طراح بستگی داره. در هر پلتفرمی هم طراحی بد میتونه انجام بشه و هم چشم نواز.
همونطور که با مداد HB و مداد رنگی و رنگ روغن و آبرنگ در سطوح مختلف اثر هنری می بینید، اونها فقط ابزار هستند، قدرت و مهارت در طراح ئه که تاثیر داره.
اگه با قلمو و رنگ روغن شاهکار هنری خلق میشه معنی اش این نیست که منم اون قلمو رو بگیرم دستم معجزه رخ میده و میتونم همونطور طراحی کنم.
این ابزار نیست که به من قدرت میده، ذوق هنری و مهارت خودم تعیین کننده است، که با ابزاری که بهش مسلط هستم طراحی خوب یا بدی بکنم.

می توانید در Toolbox از گروه WPF Interoperability کنترل Element Host رو انتخاب کنید و روی فرم قرار بدید و کنترل WPF تون رو بندازید و Drag کنید داخل این Element Host.
Element Host برعکس WindowsFormsHost در WPF عمل می کنه، این امکان رو میدن که کنترلی از اون یکی پلتفرم در محیط این یکی پلتفرم قرار بگیره.
چرا اتفاقا قدرت و ضعف در خود پلتفرم ها هستش بنظرتون رندر گرافیکی که تو ویندوز فرم استفاده میشه GDI+ با رندر گرافیکی که توی WPF استفاده میشه DirectX یکیه؟
قطعا نظر شما در مورد داشتن مهارت و استعداد و سلیقه در طراحی رابط کاربری درسته اما خود فریمورک هم مهمه شما توی ویندوز فرم بدلیل یکپارچه بودن رابط کاربری و کدها نیاز به تخصص بیشتری دارید تا بتونید کنترل هارو گسترش بدید اما همین کار توی wpf خیلی ساده هستش و دلیلش هم اینه که رندر گرافیکی به گونه ای هستش که این اجازه رو میده شما به سادگی بتونید تغییرات رو اعمال کنید