نقل قول نوشته شده توسط Mahdi.21267 مشاهده تاپیک
تشکر از شما، این کار رو کردم درست شد.
فقط جسارتا دو سه تا سؤال دیگه هم داشتم.
1- با چه کدی میتونم با کلیک روی یه باتن فرم رو مجدد Load کنم
واقعا نمی توانید فرم رو از نو Load کنید، مگر اینکه فرم بسته بشه و همونطور که قبلا باز شده بود مجددا باز بشه.
اما معمولا هدف اینه که همون فرمی که هست بمونه و فقط یکسری نمایش ها داخلش تکرار بشه.
بستگی داره که موقع Load چه کدی اجرا می کنید که میخواهید مجددا اجرا بشه. اگر صرفا هدف اینه کد داخل Form1_Load مجددا اجرا بشه، Form1_Load رو فراخوانی می کنید :

Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
Form1_Load(Me,EventArgs.Empty)
End Sub

2-من با یه کد تصاویر داخل picture box رو با کمک تایمر عوض میکنم، ولی برای چند تا picture box باید چند تا تایمر بذارم که مطلوب نیست، چطور میتونم تمام picture box ها رو با به تایمر بصورت جدا جدا به کار بندازم.
تصوری از اینکه به کار بیاندازید چطور کدی است ندارم، اما می توانید یک مجموعه از PictureBox ها رو داخل حلقه پیمایش کنید و یک کار مشابه رو برای همه شون انجام بدهید :

Private Sub Timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs) Handles Timer1.Tick
For Each pic As PictureBox In {PictureBox1, PictureBox2, PictureBox3, PictureBox4}
pic.Image = Nothing
pic.BackColor = Color.LightBlue
.
.
.
Next
End Sub

3- با چه کدی میتونم وقتی در قسمت بالای فرم، تب کنترل ایجاد میکنم، اسکرول بار فرم اصلی از زیر تب کنترل ایجاد بشه، و نیاز نباشه که تب کنترل رو به به طریقی ببندی.
متوجه نشدم این توصیفی که می کنید چه ظاهری داره.