نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
ببینید دوست عزیز، همونطور که دوستان گفتن شما نیاز به سوکت پروگرمینگ دارین نه مطلع شدن از قطعی اینترنت کلاینت، من کد چک کردن وضعیت اتصال اینترنت رو دارم ولی توی سناریوی شما اصلا به درد نمیخوره، فرضا کاربر یه سری داده از سرور گرفته و داره روشون کار انجام میده که یهو اینترنت اون کلاینت قطع میشه، خب الان وقتی این کلاینت قطعه و هیچ دسترسی ای به اینترنت نداره چجوری میخواد به سرور اطلاع بده که نتش قطعه و نمیتونه کار محوله رو انجام بده؟؟ وضعیت قطع شدن یک کلاینت باید توسط خود سرور تشخیص داده و توی کل شبکه همه پخشی بشه، پس کلاینت با چک کردن اینترنت خودش هیچ کار مفیدی نمیکنه، اما در هر حال اگه بازم کد چک کردن وضعیت اتصال اینترنت رو خواستین بگین توی پروژه هام پیدا کنم و بذارم براتون
سلام و ممنون از راهنماییتون
عزیز کاربر کلاینت خودش باید از قطع بودن نت مطلع بشه که دنبال مشکل بگرده و برای حل و اینکه سرور ها هم باید اطلاع قطع بودن کلاینت مطلع باشن برای اینکه کار اونو پخش کنن بین بقیه و ضمنا گاها پیش اومده تو به زون یه کلاینت از یه سرور قطع شده ولی بقیه کلاینتهای اون زون متصل هستن و البته که خوب این سرور هست که از قطعی یه کلاینت مطلع میشه و به بقیه اطلاع میده.سوکت خیلی با لایه های پایین درگیر میشه و مدیریت بهینه سازیش با دولوپر هست. ما میخواستم هم کار ساده تر باشه هم بهینه تر که سرویسها کارو هم راحت تر کردن با قابلیتهای بیشتر و البته مدیریت راحتتر ضمن اینکه اینقدرا هم یه چک کردن پیچیده ای نیست. و تبادل اطلاعات هم با همین سرویسها داره انجام میشه ولی براساس یسری پروتوکلهای شبکه مثل مثلا UDP که حالا اونو با سوکت یه بخشهای کوچیکشو بچه ها کد زدن و تو جابجایی بین سرور هاو آپدیت کردن اونا بیشتر کارارو هم که خود ویندوز سرور و اس کیو ال انجام میدن و مدیریت میکنن.
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم.
بازم ممنون از شما