نوشته شده توسط
MMRavari
با سلام
فرم جدید رو مطابق آموزشتون در ResourceDictionery ساختم و فایل و ضمیمه کردم
ولی با چند مشکل روبرو شدم
1. اول اینکه بعضی وقتا با ارور زیر روبرو میشم علتش و چه جوری باید اون رو برطرف کرد
'ResourceDictionary' root element requires a x:Class attribute to support event handlers in the XAML file. Either remove the event handler for the MouseDown event, or add a x:Class attribute to the root element. Line 26 Position 68.
1. دوم اینکه من برای Title از دو عکس و یک نوشته استفاده کردم و opacity گرید رو به 0.5 تغییر دادم اگر بخوام رویداد MouseMove رو برای اون تعریف کنم چطوری میتونم
2. هم چنین برای هر کدوم از متغیرهای موجود در Title نامی منظور کردم اگر بخوام در موقع استفاده از این ResourceDictionery مقادیر جدیدی روبراشون اعمال کنم از چه دستور باید استفاده کنم
پیشاپیش از کلیه دوستان که در این تاپیک کمک میکنن کمال تشکر رو دارم
ممنون
سلام
شما اون چیزی را که استاد در پست 2 گفتن ، خیلی ها را رعایت نکردین .
چندین کد را ننوشتین ، فایل ها را به اون نام ای که استاد گفتن ، rename نکردین ، کدهایی را بدون در نظر گرفتن شرایط ، اضافه کردین و ... .
اول اینکه ، کد های :
xmlns:local="clr-namespace:WpfApp1"
x:Class="MyNamespace.Dictionary1"
را که استاد گفتن ، در کدتون وجود نداره .
بعد نام فایل ها و همچنین نام فضای نام و نام کلاس هایی (مثل همین نام کلاس Dictionary1) را ، یه چیز دیگه گذاشتین ، بدون اینکه شرایطی که استاد برای rename اش توضیح دادن را رعایت کنین .
سر آخر هم علاوه بر اون border ، یه grid دیگه در بخش caption فرم تون گذاشتین (همون بخش Grid.Row="0" ئه گرید اصلی) که این گرید ، اون border را پوشش میده . اگه گرید دیگه ای میخواین قرار بدین ، برای رویداد این گرید ، کد بنویسین نه برای رویداد اون border .
چون چندین مورد تغییرات هستن ، تغییرات پروژه تون را در زیر پیوست میکنم (لطفا دقت کنید اون توضیحاتی که طرف مقابل تون میدن . چون خیلی از توضیحات استاد را اصلا رعایت و پیاده سازی نکردین . تشکر) .