نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: مشکل جداکردن ارقام در تکست باکس سی شارپ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: درخواست کد نمونه

khata1.png
    سلام . این یه نمایی از برناممه. دقت کنین اعداد مربوط به وزن ها رو میخوام در حین تایپ با کاما سه رقم سه رقم جداکنه.
    هر نوع فرمت و کالچر که بگی تست کردم . تو رویداد Leave که میذارم کدفرمتینگ رو، جواب میده ولی میخوام درحین تایپ این کاررو بکنه.
    چندتا دکمه گذاشتم تا بین رکوردها پیمایش کنم واسه همین وقتی بین رکوردها حرکت میکنم میخوام این کاری که گفتم انجام بشه تا هم اعداد خواناتر بشه .
    فکر کنم الان دیگه منظورمو واضح گفته باشم دوست عزیز. حالا خواهشمندم هرکی بلده کمکم کنه.
    با تشکر فراوان از مدیران تالار که امثال بنده که تازه کارم رو راهنمایی و کمک میکنن.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران

نقل قول: درخواست کد نمونه

نقل قول نوشته شده توسط ssadegh1365 مشاهده تاپیک
    khata1.png
    سلام . این یه نمایی از برناممه. دقت کنین اعداد مربوط به وزن ها رو میخوام در حین تایپ با کاما سه رقم سه رقم جداکنه.
    هر نوع فرمت و کالچر که بگی تست کردم . تو رویداد Leave که میذارم کدفرمتینگ رو، جواب میده ولی میخوام درحین تایپ این کاررو بکنه.
    چندتا دکمه گذاشتم تا بین رکوردها پیمایش کنم واسه همین وقتی بین رکوردها حرکت میکنم میخوام این کاری که گفتم انجام بشه تا هم اعداد خواناتر بشه .
    فکر کنم الان دیگه منظورمو واضح گفته باشم دوست عزیز. حالا خواهشمندم هرکی بلده کمکم کنه.
    با تشکر فراوان از مدیران تالار که امثال بنده که تازه کارم رو راهنمایی و کمک میکنن.

سلام
    یه برنامه تستی نوشتم
    برای من که کار میکنه، شما تست کنن ببین نتیجه همان چیزی هست که میخواهید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. تنظیمات Regional & languages ویندوز فارسی مانند شکل زیر است caption برنامه فارسی باشد؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1393, 12:37 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 11:51 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید