نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
راستی یک نکته ای برای خودم هم سوال شد
میدونیم که گوشی ها یا بهتر بگم تبلت های با نام "ویندوز فون" در بازار هست که البته خداییش من خودم تا حالا ازش استفاده نکردم . آیا اینها سیستم عامل هاشون ویندوز هست یا همون اندوریده و فقط ظاهر ویندوز داره.
شاید اگرسیستم عامل"ویندوز فون" ها ویندوز باشه حرفی که در بالا زدم رو پس بگیرم و بشه فایل های اکسس رو با گوشی باز کرد ...
1- معماری پردازنده های گوشی های ویندوزفون (ویندوز موبایل) ARM هست و با معماری پردازنده های x86/x64 فرق میکنه.

2- برنامه ها بین این دو سیستم قابل جابجایی نیستن چون هم ویندوز موبایل با ویندوز دسکتاپ متفاوت هست و هم سخت افزار متفاوت دارن.
برای هر کدوم جداگانه باید ساخته بشه.

3- تبلت های ویندوزی برمبنای پردازنده های x86/x64 هستن (ولی از خانواده موبایل مثل لپتاپ ها) و سیستم عامل اون ها هم همون ویندوزی هست که میشناسیم،
بنابراین هیچ مشکلی در اجرای اکسس ندارن.
و البته اندروید با ظاهر ویندوز هم نیستن.

4- هیچ ورژن از اکسس روی ویندوزفون قابل اجرا نیست.

5- ولی اگر شما یک سرور sharepoint داشته باشین و دیتابیس رو روی اون پابلیش کنین داستان فرق میکنه و باحتمال نزدیک به یقین میتونین در مرورگر هر دستگاه موبایل اون رو باز کنین.

===============
درسته که فایل های اکسل و پاورپوینت و ورد در گوشی ها باز میشن، ولی باتوجه به سایز صفحه نمایش و نداشتن کیبورد عملا استفاده ای ندارن.