نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
من توسط آموزش زیر گوگل کروم را به فرمم اضافه کردم
https://www.codeproject.com/Tips/105...using-CefSharp
...
...
قبلا توسط وب بروزر خود سی شارپ و با گت المنت میتونستم به دستور زیر مقادیر را به سایت ارسال کنم
...
...
حالا که از مرورگر کروم استفاده می کنم نمیدونم چطور مقدار تکست باکس را به سایت ارسال کنم
من وارد بحث کدنویسی با این کنترل نمیشم چون مستندات و کد و پروژه نمونه برای اون زیاد هست و همه هم سی شارپ.
ولی مختصر این که:
1- در این کنترل برخلاف کنترل webbrowser که خیلی راحت به dom دسترسی دارین، دسترسی مستقیم به dom ندارین و باید از متدهای executejavascript و evaluatejavascript استفاده کنین.
این متدها چون آسنکرون هستن باید حواستون به موارد مربوط به روش کار با اونها هم باشه.
مثلا باید قبل از اینکه نتیجه document.getelememtsbytagname("div") رو با evalutejavascriptasync بگیرین، از اینکه داکیومنت کامل لود شده مطمئن بشین وگرنه فقط اون تعدادی رو که تا لحظه اجرا لود شده برمیگردونه.
2- نتیجه ای که برمیگرده مجموعه ای از html element و ... نمیتونه باشه و خودتون باید در کدنویسی این ها رو در نظر داشته باشین.
3- برخلاف کنترل وب بروزر، داکیومنت ممکنه در چند frame برگرده (فرضا صفحه ای که یک iframe داره ممکنه در سه فریم برگرده) بنابراین باید این رو هم درنظر بگیرین چون ممکنه المنتی رو که در نظر دارین در یک فریم دیگه باشه.

در کل کار کردن با این کنترل راحت نیست (در مقایسه با وب بروزر) و بهتره به جای این از کنترل webview2 که رو edge بنا شده استفاده کنین (خود edge از موتور کرومیوم استفاده میکنه)،
به هر حال کنترل خود مایکروسافت هست.