نوشته شده توسط
mazoolagh
و این که نیازی به فیلد transferred هم نباشه!
چون ممکنه که این امکان نباشه.
خدمت استاد خودم عرض کنم که ایجاد فیلد transferred در جدول مبدا در کاری که جناب moustafa در نظر دارن انجام بدهند موقتی و صرفاً برای عدم انتقال مجدد اطلاعات از جدول مبدا به جدول مقصد میباشه .
ایشون ظاهراً بانک اطلاعاتی برنامشون که شامل تعدادی جدول میباشه که الآن یک بانک اطلاعاتی جدید شامل همون جداول ولی با تغییراتی در ساختار فیلدهای جداول( اضافه یا کم شدن فیلد یا تغییر در دیتاتایپ ) ولی خالی از اطلاعات ایجاد کرده ان . حالا الان میخواهند با کد نویسی اطلاعات جدول های بانک اطلاعاتی قدیم در جدول های بانک اطلاعاتی جدید انتقال بدهند و چون بعد از انتقال اطلاعات ، بانک اطلاعاتی جدید جایگزین بانک اطلاعاتی قدیم میشه و فیلد transferred در بانک اطلاعاتی قدیم ایجاد شده از این بابت دیگه نیازی به حذف این فیلد از جداول نمی باشه.
پیشنهاد می کنم اگه تعداد جداول بانک اطلاعاتی ایشون زیاده و اضافه کردن فیلد transferred به همه اونها کار زمانبریه از کد زیر برای اضافه کردن این فیلد که از نوع چک باکسه به همه جداول از کد زیر استفاده کنن :
On Error Resume Next
Dim db As DAO.Database
Dim tdf As DAO.TableDef
Set db = CurrentDb
For Each tdf In db.TableDefs
If Not (tdf.Name Like "MSys*" Or tdf.Name Like "~*") Then
DoCmd.RunSQL "ALTER TABLE " & tdf.Name & " ADD COLUMN Transferred BIT"
End If
Next
Set tdf = Nothing
Set db = Nothing
برای حذف کلی فیلد فوق از همه جدول ها هم کافیه در کد بالا بجای ADD COLUMN از Drop COLUMN استفاده کنن