نقل قول نوشته شده توسط Exception مشاهده تاپیک
افتتاح این بخش رو تبریک میگم.
برای شروع و راه افتادن این بخش به فکرم رسید که یکی از کارهایی که قبلا با jQuery انجام داده بودم رو اینجا بذارم تا هم دوستان استفاده کنن و هم شروعی باشه برای اینکه دوستان هم کارهای مشابه خودشون رو در ارایه بدن.

همه با DatePickerها آشنا هستید و میدونید که چقدر در طراحی صفحات وب میتونه به User Friendly بودن صفحات کمک کنه. در مجموعه jQuery UI هم یک DatePicker خیلی جالب وجود داره که امکانات خیلی خوبی داره. ولی مشکلی که این پلاگین داره اینه که با اینکه از زبانهای دیگه (بجز انگلیسی) براحتی پشتیبانی میکنه، ولی فقط از تقویم میلادی پشتیبانی میکنه و عملا باعث میشه که ما (فارسی زبانها) نتونیم از این تقویم استفاده کنیم.

با توجه به نیازی که به این DatePicker داشتم، تغییرات مختصری در این پلاگین دادم و امکان اضافه کردن تقویم جدید رو بهش اضافه کردم. بعد تقویم هجری شمسی (و همینطور به تازگی تقویم هجری قمری) رو پیاده سازی کردم.

توضیحات کاملتر و مثال چگونگی استفاده از این تقویم رو میتونید در این آدرس ببینید: http://hasheminezhad.com/datepicker
ضمنا اگر مشکلی هم داشت، مطرح کنید. تا الان به کمک گزارشات دوستان، اشکالات این تقویم تا حدود زیادی رفع شده و فکر میکنم نسخه فعلی برای استفاده واقعی (و نه آزمایشی) مناسب باشه.

در مورد حق کپی هم، هر کاری که دوست داشتید میتونید با این کد بکنید (از استفاده تجاری گرفته تا هر تغییری که در کد خواستید). فقط کامنتهای اول اسکریپتها (اسامی) رو پاک نکنید و اگر توسعه دادینش، در اختیار بقیه هم بذارین تا همه استفاده کنن.

در پایان هم نسخه فعلی این تقویم رو ضمیمه میکنم، ولی اگر خواستید مطمین بشید که از آخرین نسخه استفاده میکنید، پیشنهاد میکنم به آدرس اصلی مراجعه کنید. در این ضمیمه، چندین مثال از چگونگی استفاده این تقویم هم وجود داره.

در شروع سال 1404 یه باگ به وجود آمده ایام هفته با تاریخ مغایرت داره