MovieClipLoader
- کلاس آبجکتی که به شما این امکان را می دهد که بارگذاری یک فایل Jpeg و یا SWF را در یک MovieClip کنترل کنید ...
- قابل استفاده در Flash Player 7 و نسخه های بالاتر ...
- توضیحات کلی درباره با خصوصیات و روالهای این کلاس ...
- Method
MovieClipLoader.addListener(): Registers an object to receive notification when a MovieClipLoader event handler is invoked.
MovieClipLoader.getProgress(): Returns the number of bytes loaded and total number of bytes for a file that is being loaded using MovieClipLoader.loadClip().
MovieClipLoader.loadClip(): Loads a SWF or JPEG file into a movie clip in Flash Player while the original movie is playing.
MovieClipLoader.removeListener(): Deletes an object that was registered using MovieClipLoader.addListener().
MovieClipLoader.unloadClip(): Removes a movie clip that was loaded by means of MovieClipLoader.loadClip().
- Listener
MovieClipLoader.onLoadComplete(): Invoked when a file loaded with MovieClipLoader.loadClip() has completely downloaded.
MovieClipLoader.onLoadError(): Invoked when a file loaded with MovieClipLoader.loadClip() has failed to load.
MovieClipLoader.onLoadInit(): Invoked when the actions on the first frame of the loaded clip have been executed.
MovieClipLoader.onLoadProgress(): Invoked every time the loading content is written to disk during the loading process.
MovieClipLoader.onLoadStart(): Invoked when a call to MovieClipLoader.loadClip() has successfully begun to download a file.
- روش استفاده از این کلاس ...
// تعریف این کلاس در یک متغییر
var clip_loader:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
// تعریف یک شنونده در یک متغییر
var mi_listener:Object = new Object();
// اضافه کردن یک تابع در رویداد "بارگذاری با اشکال" در شنونده
mi_listener.onLoadError = function (target_mc:MovieClip, errorCode:String) {
// statement ...
}
// اضافه کردن یک تابع در رویداد "بارگذاری تکمیل شد" در شنونده
mi_listener.onLoadComplete = function (target_mc:MovieClip) {
// statement ...
}
// اضافه کردن شنونده به کلاس بارگذار
clip_loader.addListener(mi_listener);
// درخواست بارگذاری فایل مورد نظر ، شما در آرگمان دوم باید نام و یا آدرس یک موی کلیپ را وارد کنید ...
clip_loader.loadClip('swf_or_jpeg_filename', movie_name);
- نکته : شما در هنگام بارگذاری می توانید با روال ()getProgress وضعیت بارگذاری را نیز چک کنید ...
- لینک دانلود مثال : تعریف و روش استفاده (بارگذاری یک SWF)
یا حق ...