نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ
والا من با هیچ روشی مخالفت ندارم ، ولی این روش یکی از اصول را میشکنه، اسماً اولین نرمال فرم.
در اولین نرمال فرم هیچ داتایی دوبار نباید تکرار شده باشه.
دومین اشکالش هم اینه که یک داتا را دو جا نگهداری میکنه، اگچه بر طبقه گفته شما هیچ وقت این تاریخ عوض نمیشه، ولی داشتن کپی از یک داتا در سیستم خلاف اصوله مهندسی سیستم است.
با سلام خدمت ارژنگ خان
حرفی که شما گفتید 100 درصد درست هست. ولی یک چیز رو من تو دیتابیس یاد گرفتم و از قوانین هم هست که برای بالا بردن پرفرمنس میتونیم دیتابیس رو DeNormalize کنیم.
یه جورایی( دلیل منطقی نیست ولی یه جورایی) این کارای ما برای ذخیره تاریخ شمسی و سرچ و سورت و .. بر روی آن برا ی SQL Server غیر منطقیه در حالی که ما بهش نیاز داریم. حالا که ما به این مهم نیاز داریم مجبوریم که کارهایی رو انجام بدیم. مثلا" استفاده از همین توابعی که دوستان در صدد پیاد سازی آن هستند. اگر بخواهیم پرفرمنس رو برای این توابع در برابر این شیوه که استفاده کرده ام مقایسه کنیم توابع دوستان پرفرمنس پایین تری خواهند داشت در حالی که میشه گفت اونها اصل رو رعایت کرده اند.
درضمن دوست من مگر این یک ستون چقدر جا خواهد گرفت؟ اگر ما در دیتا بیس های امروزی بخواهیم اینقدر نگران حجم باشیم بهتر است که ایندکس نسازیم و بگیوییم پرفرمنس بیایید پایین در عین حالی که حجم دیتابیس هم میایید پایین.
حالا بازم خوشحال میشوم نظر شما را در این موارد بدانم.
(همیشه مجادله علمی باعث بالا رفتن بحث میشود ولی درصورتی که ادب در آن رعایت شود و کسی دیگر را به خاطر اشتباه و یا پایین بودن علمش مورد تمسخر قرار ندهیم.)
خدا نگهدار