سلام
در چه زبان برنامه نویسی می توان DLL یک و نیم کیلو بایتی ساخت؟؟؟؟؟

کدهای اسمبلی هم دارای سرعت بیشتر و هم مصرف کمتر حافظه هستند و دلیلش هم واضح است، هر چه برنامه سطح بالاتر شود دارای مدیرهای خودکار بیشتری میشود که همراه امکانات بسیار قدرتمندی که به همراه دارند حافظه نیز اشغال میکنند. مثلاَ همه زبان های سطح بالا دارای یک مدیر حافظه هستند که اسمبلی فاقد آن است.
مثلاَ فریم ورک دارای مدیر قدرتمند "جمع آوری کننده حافظه هرز" است ( Garbage ) که شهرت زیادی هم دارد!

ضمناَ تقریباَ یک کار را نمیشود با هیچ زبانی غیر از اسمبلی انجام داد!!
با اسمبلی شما به راحتی میتوانیدهر تک خط سورس های برنامه را در زمان runtime عوض کنید، میدانم که عمق مطلب را متوجه نمیشوید!!

مثلاَ من در خط 20 برنامه دستور Mov Ax,2 را نوشته ام، من به راحتی میتوانم در زمان واقعی runtime مثلاَ در کدی که در خط 10 اجرا میشود، کد خط 20 را به Mov Bx,5 تغییر دهم!!
چه زبان دیگری میتواند کدهای خودش را در runtime خودش عوض کند؟
به چی درد میخود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چند سال قبلا با همین شیوه موفق به ساخت ویروسی جالب شدم!

(البته دیگر ویروس را کنار گذاشته ام.)

ولی در کل این هم مزیت حساب نمی شود، چون برای انجام کارها و الگوریتم های پیچیده نیاز به ساعت ها و روزها کد نویسی می باشد و خدا نکند که بخواهید قسمتی را تغییر دهید، روز از نو روزی از نو!!! (زبان های VB.Net و #C تقریباَ بسیار مناسب و قدرتمند هستند)