SomeCoder جان، کاملا حرفت رو قبول دارم و کاملا هم درک میکنم. اما به یه چیزی توجه کن.دوستان، امیدوارم از حرفم ناراحت نشید، ولی دلسرد کردن یه کاربر دیگه نه چیزی به اون میرسه و نه به شما! اگر نمیخواین جوابشو بدین، اجازه بدین بقیه شاید بخوان جواب سوالش رو بدن!
مشکلی که اخیرا فوروم به شدت باهاش دست و پنجه نرم میکنه اینه که کاربران به هیچ وجه جستجو نمیکنن و اصلا به خودشون زحمت فکر کردن نمیدن. وقتی هم که کاربری بهشون قوانین رو متذکر بشه یا اونها رو به تکنیک های جستجو دعوت کنه... 15 قانون از 10 قانون سایت رو واسش کپی میکنن که تو من رو "دلسرد" کردی.
خودت بگو تا حالا چند میلیون بار روشهای جلوگیری از کرک توی این سایت گفته شده؟ چند میلیون سورس کد ضمیمه شده؟
واقعا هنوز هم جایی واسه سئوال کردن در مورد "چطوری فلان کار رو بکنم" مونده؟
ببین اشکال و ایرادش اینه که دوست گرامی آقا/خانم tc1000 (در نهایت ادب و احترام) هنوز نمیدونه "هک" چیه و "کرک" چیه...آقا افشین، به نظر شما اینکه دوستمون میخواد برنامه اش decompile نشه، چه ایرادی داره؟
یعنی کسی که نمیدونه داره دنبال چی میره مطمئنا اگه یه نگاه کوچولو به پست اینپرایز در مورد تعاریف Hack, Crack, Dissasemble, packer و patch می انداخت این اشتباه رو نمیکرد.
پانوشت:
یه استاد داشتیم که هرچی ازش میپرسیدی جوابهای عجیب و غریب میداد و به کتابهای بی ربط پاس میداد... وقتی ازش پرسیدم که چرا اینطوری میکنی جواب داد: "میخوام بدونم این سئوال اونقدر واست ارزش داشته که به خاطرش چند تا منبع رو بگردی یا همینطوری دنبال حل المسائل میگردی"