نمایش نتایج 121 تا 160 از 202

نام تاپیک: تاپیک جامع برای مقایسه ی VB.net و سی شارپ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    محل زندگی
    کرمانشاه
    نقل قول نوشته شده توسط __H2__
    این بحث داره زیادی بیهوده میشه!
    به نظرم برعکس! بیهوده نمیشه...

بد نیست یک چیزی گفته بشه :
    اگر بحث رو از اول تا حالا، مرور کرده باشید، متوجه شدید که در اوایل تاپیک، گفتم که مثلا بیسیک.نت بدرد فلان میخوره و سی# بدرد فلان میخوره. به این ترتیب و با این شیوه، مطلبی در همین تاپیک قرار داده بودم، ... بعدش با کمی صحبت با titbasoft متوجه شدم که به این ترتیب بحث منحرف خواهد شد... ولی بعدش که بحث خودش ادامه پیدا کرد، بهتر دیدم که مثل بعضی از این سایتهای خارجی، مزایای یک زبان برنامه نویسی گفته بشه با این تفاوت که معایب اون مزیت هم تا حد ممکن گفته بشه. و بنظرم با این سبک، بحث نه تنها منحرف و بیهوده نمیشه، بلکه به یک نتیجه روشن هم خواهد رسید. با توجه به اینکه با بوجود آمدن بیسیک.نت، دیگر هیچ زبانی بد نیست و برای انجام یک پروژه خاص، تشخیص بهتر یا بد تر بودن بر اساس مشخصاتشون، به عهده خود خواننده خواهد بود.

نقل قول نوشته شده توسط __H2__
    هر طرف ابهامی را مطرح کند (که به نظر من ناشی از بی اطلاعای از امکانات زبان مقابل است) فوراً دوستان مثال نقضش را می آورند.
    بد نیست یک توضیح هم در رابطه با این بگم تا سوء تفاهم ها از بین بره :
    اولین بار که لیست مربوط به تفاوتها رو نوشته بودم، همش رو از یک سایت به زبان انگلیسی برداشته بودم، مواردی مثل استفاده از += برای شکستن خطوط در بیسیک.نت و نداشتن XML Comments ( که جناب linux توضیحات مربوطه رو اعلام داشتند ) و همچنین Catch کردن Error های بیشتر در سی#، همه اینها رو از یک سایت انگلیسی برداشته بودم که گویا به احتمال زیاد اون مطالب قدیمی بوده و برای مقایسه با VB.NET 2003 بکار رفته که به تبع، هم اکنون VB.NET 2005 موجود است که اون موارد رو اصلاح کرده است.

پس این از این ! اما برای مطلبی که در مورد Select Case گفته شد، قبول دارم یک اشتباه شخصی بخاطر نحوه کد نویسی بود ( به همین خاطر پوزش من رو پذیرا باشید )... که در ادامه آن و گفتگو با linux مشخص شد که مورد اشتباه در نحوه کد نویسی بوده... بعد از اون به ذهنم رسید که اگر این چنین است، پس یعنی VB.NET به این نوع اشتباهات پای بند نیست ؟! پس این مورد رو در همین تاپیک نوشتم تا ببینم جوابش چیه ! که با جواب جناب linux متوجه شدم، میشه به کمک تنظیمات Compile مشکل رو حل کرد.
    پس با توجه به این مطالب، سعی کردم تا حالا ابهامات نباشه و از یک منبع بخصوص باشه، به جز همون Select Case که در ادامه اون، مطلب دیگری عنوان شد.

اگر هم ابهاماتی بود، برطرف شده که برطرف شدن اینها به شفاف سازی و در آخر هم یک نتیجه شفاف و شاید نه خیلی دقیق (!) می انجامه.

در هر صورت سعی میکنم که لیست تفاوتها و شباهت نوشته بشه ( حالا یا من مینویسم یا شما، فرقی نمیکنه ) تا جائی برای کل کل و ... نباشه. در هر صورت، فعلا این لیست در پست شماره 45 از همین تاپیک قرار داره و میشه بهش مراجعه کرد. ( لیست تفاوتها هم آپدیت شده )
    آخرین ویرایش به وسیله PC2st : شنبه 22 اردیبهشت 1386 در 18:36 عصر دلیل: افزودن لینک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •