- Document نویسی (اگه نرم افزار خاصی را سراغ دارید خواهشمند است معرفی نماید به طور مثال نرم افزار مستند سازی شرکت رایان کاوه اصفهان و یا نرم افزار خارجی)و چنانچه برای نرم افزار خاصی مستندات تهیه کردیم در اینجا قرار دهید تا دوستان همه استفاده کنند.
برای مستند سازی سورس کد (نه سایر مستندات) می تونید از Doc-o-matic استفاده کنید. امکانات خیلی خوبی برای این منظور داره.
-نحوه مدیریت و زبان بندی صحیح گروه برنامه نویس و تیم پشتیبانی
این مورد بیشتر برمیگرده به توانایی و تجربه مدیر پروژه شما.
راضی نگاه داشتن مشتری در بدترین حالات ممکن (که این نیز برای ما بسیار مهم بوده زیرا تا کنون 2 قرار داد از ما فسخ شده و خسارت مالی سنگینی به ما وارد شده)
برای این مورد بهتره از یکی از متدهای Agile استفاده کنید که در برابر تغییرات در پروژه انعطاف پذیری بیشتری دارند و معمولا در اونها رابطه بهتری بین مشتری و گروه توسعه پروژه برقرار میشه. XP Programming یکی از متدهای معروف این گروه هست. البته متدهای دیگه ایی هم وجود داره.
اگر شما بخواهید هر خواسته کاربر را بدون تحلیل اضافه کنید (مانند داستان پدر و پسر و خرشان می شود که آخر سیستم شما در آب می افتد)
شما احتمالا به درک درستی از XP Programming نرسیدید. کی گفته باید خواسته های کاربر را بدون تحلیل تحویل داد؟! یا در این روش سیستم قبل از تست شدن تحویل داده میشه؟!
در متدهای Agile مثل همین XP، خواسته های کاربر اولویت بندی میشه و بر اساس فاکتورهای مختلف هربار در یک بازه زمانی مشخص یکی از این خواسته ها به سیستم اضافه میشه. در این متدها بر روی تست هم تاکید زیادی میشه. مثلا در XP برنامه نویس ها بصورت جفت کار می کنند و در هر جفت، یکی از برنامه نویسان وظیفه نوشتن کد و دیگری وظیفه نوشتن کدی برای تست کردن کد برنامه نویس اول را دارد. بعدا این تست ها را می توان بصورت اتوماتیک و به تعداد دلخواه اجرا کرد (DUnit را در گوگل جستجو کنید) تا با اضافه شدن قابلیت های جدید به پروژه، بخش های دیگر پروژه دچار مشکل نشوند.
البته هیچ متدی برای تمام پروژه ها مناسب نیست! این وظیفه مدیر پروژه است که تشخیص بده برای انجام یک پروژه خاص بهتره از چه متدی استفاده کنه.

در ضمن، چون این تاپیک مربوط به بخش مهندسی نرم افزار می شد، به اون بخش انتقال پیدا کرد.