حالا هم یک دفاع کنم، بد نیست، اظهار نظرات شخصی در مورد پست قبلی... :)
قبلا صحبت شده، اگر بگم خیلی تکراری میشه :)+ پارامترهای اختیاری - Optional Parameters
در سی#، وقتی یک متد بصورت مجازی ( Virtual ) تعریف میشه، هیچ راهی نداره و متد override شده از کلاس به ارث رسیده باید بتونه بصورت 100% جای اون متد مجازی رو بگیره. بدون استفاده از این کلمه، هیچ مشکلی برای پیاده سازی ها پیش نمیاد و به نظرم در صورت استفاده نکردن از اون، یکسری قواعد زیر پا گذاشته نمیشه و استفاده از اون باعث راحتی کار میشه.+ صدا زدن متد مجازی بصورت غیر مجازی - کلمه کلیدی MyClass
من برای اینکار از Copy و Paste استفاده میکنم و استفاده نکردن از With، باعث میشه که مسیرهای موجود به راحتی و در هر خط، قابل تشخیص باشند و استفاده کردن هم باعث میشه که کد جمع و جور تر به نظر بیاد.+ استفاده از کلمه کلیدی With...End With برای جلوگیری از کد نویسی تکراری
نظر بخصوصی ندارم!+ تغییر طول یک آرایه - کلمه کلیدی Redim
میتونه باعث بشه که یک برنامه توسط هر برنامه نویس به یک سبک نوشته بشه... بعضی ها casting رو رعایت نکنند و بقیه رعایت کنند یا غیره و اینجوری کدهای یکسانی نوشته نمیشه و در بعضی تنظیمات، ممکنه عادات بدی رو به جا بگذاره.+ هر برنامه نویس، نحوه کامپایل کدش را میتواند به دلخواه تنظیم نماید.
باعث راحتی کار میشه و جالب به نظر میرسه! این در حالی هست که در سی#، یک دستور Catch فقط یک وظیفه دارد و آن هم رسیدگی به خطاهاست نه چیز دیگه. ( امان از دست این پایبندی های سی# !)+ استفاده از کلمه کلیدی When در کنترل Catch های یک استثنا
فکر کنم باعث راحتی کار بشه.+ وجود کلمه Is در ساختار Select Case...End Select
در سی# هر دستور کار خودش رو میکنه. برای این منظور از if استفاده میکنم. ( باز هم همون پایبندی !)
این در سی# هست ولی فکر نمیکنم احتیاجی به استفاده از unchecked باشه! ( این مورد رو فکر کنم برای سازگاری با سی++ قرار دادند )، بصورت پیش فرض وضعیت روی unchecked هست.+ استفاده از عملگرهای checked و unchecked برای کنترل استثنای سرریز
به نظرم این مورد، یک ضعف برای بیسیک.نت به حساب میاد. یک قابلیت اضافی برای بیسیک.نت حساب میشه ولی باعث در هم ریختگی وضعیت کلاسها میشه.+ در بیسیک.نت، پیاده سازی متد از یک اینترفیس، با نامی متفاوت برای آن امکان پذیر است در حالی که سی# چنین اجازه ای نخواهد داد!
کد خلاصه تر باعث میشه زمان کمتری برای تایپ لازم باشه! فرض کن بخوای کدت رو توی Notepad بنویسی و بعد کامپایلش کنی!+ سی# کدهای مختصری داره و از نمادها و کلمات خاص تشکیل شده در حالی که در بیسیک.نت کدها عموما به زبان گفتاری نزدیک تر هستند.
همش نظرات شخصی بود، ممکنه شما اون مواردی که من گفتم بده، از نظر شما خوب باشه.