به نظر من با توجه به پشتیبانی نشدن MSDE در ویستا دیگه نباید ازش استفاده کرد.
به نظر شما با آمدن ویژوال استودیو 2003 ، استفاده از وی بی 6 قطع شد؟
یا با آمدن ویژوال استودیو 2005 ، کسی نباید از 2003 استفاده کند؟
یا همین که ویستا به بازار آمد ، از ایکس پی دست بکشیم؟ فکر میکنید ادارات زیر بار خرید اون میرن؟ اداراتی که برخی از کارمندهایشان حتی ویندوز بلد نیستند؟
در ضمن ویستا امکانات زیادی میخاد که بتونه نصب بشه؟ مثلا اولین چیزی که از نظر سخت افزاری باید برای ویستا تغییر داده بشه، ram رو باید به 512 ارتقا داد.
اداره ای که تمام کامپیوتر هایش با ram ، از نوع 256 یا کمتر استفاده می کنند ، چقدر باید هزینه برای ازتقای سخت افزاری بدهد که می خواهد روی آن ویستا نصب کند.
(اگر از مواردی چون یادگیری نصب ویستا ، و یادگیری کار کدن با اون بگذریم.)
توی ایران خرید این اقلام به راحتی امکان پذیره اما فکر کنید که اگر قانون کپی رایت الزامی بشه، باید قدیمی ها رو دور انداخت و هر وقت مایکروسافت یه چیزی داد بیرون خیلی زود از قدیمی ها دست بکشیم و سراغ ویستا و امثال اون رو بگیریم.

نقل قول نوشته شده توسط arsp_2004 مشاهده تاپیک
تمام این موارد به صورت اتوماتیک به همراه برنامه Setup نصب می شوند.
آیا ویژوال استودیو این امکان را برای برنامه نویس فراهم کرده است؟

ثانیا Access در پروژه های کوچک و متوسط خیلی راحت جوابگوست و نیازی به SQL Server نیست.
اون وقت همون نرم افزاری که با اکسس نوشته شده و با اس کیو ال نیست رو نصف قیمت هم نمی خرند.
بعضی مردم عقلشون به چشمشونه.

هر چند به نظر من زحمتی نداره! یک بار که یاد بگیرید چطور نصبش کنید دیگه مشکلی نخواهید داشت.
مشکل که حتما داره، نصبش برای من و شما و دیگران راحته،برای یکی که حتی بلد نیست احتمالا فاجعه است.توی ادارات معمولا کارمندها از این دسته اند.

کمی بیشتر مطالعه کنید!
متشکرم. چشم.