نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: کپی فایل با نمایش مقدار پیشرفت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته شده توسط mehran_337 مشاهده تاپیک
    من روی این مسئله قبلا کار کرده بودم . اما نمی دونم چرا وقتی فایل جدید با همین توابع ایجاد شد خاصیتشو از دست داده بود . مثلا یه تصویر رو کپی کردم اما در فایل مقصد تصویر باز نمی شد .
    من برای کپی یک فایل راهی پیدا نکردم (البته یکی از بچه ها گفته بود از توابع app ویندوز می شه) اما مثلا برای کپی چند فایل در برنامه هام (مثل پشتیبانگیری) اول حجم هر کدوم رو محاسبه مب کنم (adir) بعد میزان پیشرفت و نشون می دم .
    حالا بازهم دوستان شاید نظرات دیگه داشته باشند
    با عرض سلام به همه !
    برادر مهران عزیز شما و یا ان دوست گرامی بدون اینکه به فرمت فایل توجه کنید اقدام به ساختن یک فایل جدید کرده اید که این اشتباه است چون شا با دستورات سطح پایین فاکس مانند FOPEN,Fcreat,Fseek می توانید یک فایل را باز کنید اما نوشتن در یک فایل مثلا EXEC,COM بدین صورت است که شما باید آدرس بارگذاری در حافظه در پشته های حافظه(SEGMENT,OFFSET) را نیز در نظر بگیرید و همچنین برای فایل های با فرمت JPG نیز باید HEADER FILE مورد نظر را تنظیم نمایید. البته مقوله کپی از یک فایل کاملا با این بحث متفاوت می باشد چون در این جا شما یک کپی از استراکچر فایل SOURCE خوانده و دقیقا با همان آدرسهای حافضه ای به جای دیگری انتقال می دهید.

در مورد کپی یک فایل هم می توانید از تابع CopyFile در kernel32 استفاده نمایید.
    در مورد PROGRESS BAR هم یک کلاس خیلی با حال هم هستش که با WIn32API کا میکنه هم معمولی اش هست و هم ترمومترش هست فقط کافی توبرنامه مثل کد زیر صداش کنی!

LOCAL loTherm, lcTask, lnPercent, lnSeconds
    loTherm = NewObject("_thermometer",HOME()+"ffc\_therm","",'' )
    lcTask =''
    WITH loTherm
    .Show()
    FOR i = 1 TO THIS.Parent.spnDuration.Value
    lnPercent = m.i/
    THIS.Parent.spnDuration.Value*100
    .Update(lnPercent, lcTask+" "+TRANS(lnPercent))
    lnSeconds = SECONDS()
    DO WHILE
    lnSeconds+1>SECONDS()
    ENDDO
    ENDFOR
    .Complete()
    ENDWITH

ببخشید دیگه چپ و راست دیگه وقت نشد SCRIPT کنم!
    امیدوارم میسر باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : یک شنبه 03 تیر 1386 در 07:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •