با سلام
نقل قول نوشته شده توسط A.Nemati مشاهده تاپیک
نظرات جالبی ارایه شد ولی به این موضوع نیز فکر کنید.
در برنامه‌های ما کاربران برای ورود اطلاعات معمولا یا از Edit استفاده می‌کنند یا Memo و در موارد معدودی از Combobox و MaskEdit. و همین نیازهای ما رو پاسخ می‌ده. به نظر من بهتره بجای اینکه ما اورهد این کار رو روی کل فرم بگذاریم و یا کی‌برد رو Hook کنیم، می‌تونیم چهار کلاس پایه کوچولو برای این چهار کامپوننت (تازه اگه هر چهارتاش لازم باشه)، درست کنیم که حروف رو جایگزین کنه (مثل TMaster آقای SYNDROME).
مزیت این کار زیاده، مثلا:
1- اورهد بیخودی روی کل سیستم ندارید و فقط ابزار موردی نیازتون اونم در موقع ورود اطلاعات، چک می‌شن.
2- همین اطلاعات رو توی دیتابیس می‌ریزید و در نتیجه موقع نمایش اطلاعات در هر کامپوننتی (Grid, Label, Edit, ListBox, ...) همونطوری که ذخیره شده می‌بینید.
3- می‌تونید کم کم این کامپوننتهای پایه خودتون رو توسعه بدید و عملا از یک OO اصولی لذت ببرید.

موفق باشید.
با تشکر از اظهار نظر شما دوست بزرگوار.
نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
اگر درست برنامه نویسی شده باشه ذاشتن یک فیلتر در لایه داتابیس کار درستی است.
به جایه اینکه در هر فرم ک ها و ی ها را بخواهند درست کنند، باید یا در یکجا برایه کل اپلیکیشن کار کنه و یا اینکه در یکی از لایه‌هایه داتابیس و یا لایه منطقی برنامه (البته اگر برنامه نویسی لایه‌ای میکنند اگر هم که خیر ، برایه برنامه‌نویسی به روش اسپاگتی دیگر روش بهتر و یا بد تر وجود نداره ).
ولی دوست گرامی روشی که بنده گفتم و دیگر دوستان نیز گفتند راحت است چون فقط در اول فرم می نویسی TForm2 = class(TForm_Master) و خیلی راحت است.
ولی باز هم از نظر شما متشکرم.
کاربر محترم DelphiAssistant من منتظر توضیحات شما هستم.
ممنون می شوم اگر در رابطه با تابعی که نوشتید توضیح بدهید.
با تشکر فراوان