نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
به هر حال در برنامه نویسی همه چیز را نمیشه انجام داد و گاها باید تکالیف را به متخصصش واگذار کرد و اینجوری که من دستگیرم شد برایه این مشکل شما kbd متخصص است.
این کار استانداردی است از این بابت که برنامه‌هایی هستند که برایه درست کار کردن از برنامه‌ها و یا فریم ورکهایه دیگر بهره مند میشند. به کاربر اطلاع بدید و دردسر خودتان را کم کنید.
اگه به این موضوع به عنوان یک روش کلی و اصولی بخواهیم نگاه کنیم، نمی‌تونیم چیزی مثل kbd رو مطرح کنیم.
چرا بیشتر ما وقتی صحبت از برنامه‌هامون می‌شه اونا رو فقط در یک محدوده چند یا حداکثر چند ده کاربر می‌بینیم؟ به نظر من وقتی یک برنامه اصولی می‌نویسید، باید به بازه‌های بزرگتری فکر کنید. قبول کنید که خیلی سخته که برای تک تک کاربران یک سازمان بزرگ، kbd نصب کنید. حالا اگه برنامه‌تون بخواد روی وب کار کنه که واویلا می‌شه...
مشکل دیگه اینکه برخی کاربرها هستند که نمی‌تونید به راحتی صفحه کلیدشون رو عوض کنید، حالا یا سلیقه‌ای، یا همانطور که دوستان گفتند به خاطر برنامه‌های دیگشون و یا حتی برخی کاربران که فکر می‌کنند خیلی واردن! اصلا نمی‌ذارن شما به ویندوزشون دست بزنید.!!!
حتما پیش خودتون فکر می‌کنید که "اگه من به عنوان برنامه‌نویس، اینو اجبار کنم، باید انجام بده". ولی دوستان، در سازمان‌های بزرگ چنین خبرهایی نیست، به راحتی سیستم شما را کنار می‌گذارن.
به نظر من بهتره کمی علمی‌تر با سوالی که در ابتدا مطرح شده برخورد کنیم.
موفق باشید.