محیط های IDE برای بالا بردن سرعت تولید محصول نرم افزاری است. بجای اینکه فکر کنی با چه محیط IDE کار کنی به هدف نگاه کن به خود Java. بارها وبارها این سوال مطرح شده که کدام IDE. خنده دار واقعا. وقتی صحتب از JVM می شه و استقلال جاوا و شما در هیچ کتاب مرجعی از جاوا مشاهده نمی کنید که از IDE خاصی صحبت کرده باشه پس به دنبال چی می گرددید.
اما در جواب unhandled_event که ایشون گفتن کسی که عملی کار کرده باشه کمه بالاخره اونها باید نظر بدن. من فقط همین رو می تونم بهشون بگم اصولا کد نویسی به هر زبانی در هر فرایند نرم افزاری قسمت آخر کار هست یعنی اگر با یک methodology خاصی کار می کنید بعد از اینکه کار تجزیه و تحلیل تمام شد و بعد از آن کار معماری و مهندسی فرآیند تمام شد تازه مرحله کد نویسی شروع می شه که کسانی که به اصطلاح به آنها کارگر گفته می شه شروع به کد زدن می کنند. اما تشخیص اینکه این محصول با چه روندی و در آخر با چه زبانی باید کد نویسی بشه کار توسط یک کد نویس یا چند کد نویس صورت نمی گیره. البته لازم به ذکر است در ایران این مسئله صورت می گیره ، که خوب در پروژه های بزرگ تجربه ثابت کرده که مهندسی نرم افزار نیاز است تا اینکه چندتا آدم برن کلاس و چندتا Syntax هم یاد بیگرن و بعد جالبیه کار اینکه چون مثلا VB بلد هستن حتما باید پروژه با VB تولید بشه. اما استفاده از IDE که بحث اصلی است در قسمت آخر کارگر ها باید تمام مراحل abstract قبلی رو پیاده سازی کنند implement خوب دست خالی که نمی شه. ابزار می خواد. ابزاری که بتونه سرعت کار همچنین همراه با دقت باشه. ابزارها هم بنا به نوع قیمت و تکنولوژی ساخت کارایی های متفاوت دارند معمولا یک سر کارگر هست که تعیین می کنه که با چه ابزاری باید کار بشه یا نیاز هست که تهیه بشه. IDE هم در محل کار به همین روش تهیه می شه. اینکه تیم با چه ابزاری کار کنه و کارگرهایی هم که بتونند با این ابزار کنند. این عمل یک عمل کاملا بازاری به حساب می آید حداقل توی پروژه هایی که من کار کردم به این نحو عمل کردن. استفاده از یک ابزار کار در هیچ جا ملاک نیست بلکه دونستن انجام کار مهمه است. بازم می گم ابزار برای راحتی کاره جادو نمی کنه که چیزی که شما بلد نیستید را به شما یاد بده.
نظر من اینه که بجایی اینکه هر روز این سوال رو مطرح کنید که کدام IDE به هدف اصلی فکر کنید.
اومدیم فردا با یک پلت فرمی شروع به کار کردید که اصلا هیچ شرکتی برای آن IDE درست نکرده بود اون موقع چی؟! جاوا فراموش می شه دیگه جالبه خودتون قضاوت کنید