صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 68 از 68

نام تاپیک: اولین همایش برنامه نویسان ویژوال فاکس پرو

سلام استاد
    من که نتونستم وارد شوم این پیغام رو میده
    We were not able to authenticate you to the Universal Thread. This could be cause by a high level of security installed on your PC or your network. For more details, you can read our Troubleshooting document at http://www.universalthread.com/Troubleshooting.asp.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودتون توضیح بدین چی شده

کاربر دائمی آواتار mehran_337
    محل زندگی
    رشت
    از زحمات جناب آقای حسین زاده بی نهایت سپاسگزارم . امیدوارم همه بتونیم شرکت کنیم. شاید تحولی در کشور و حتی دنیا بوجود اومد . انشاءالله

محل زندگی
    رشت
    نقل قول نوشته شده توسط rahro مشاهده تاپیک
    سلام استاد
    من که نتونستم وارد شوم این پیغام رو میده

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودتون توضیح بدین چی شده

بله متاسفانه من هم همینطور

مدیر بخش آواتار binyaz2003
    محل زندگی
    کرمان
    چند نفری که تبریک گفتن و منم تشکر کردم اما نمیدونم چی شد که بحث کشید به دوعت از شخصی به اسم کوین و اینکه اون یهودی و تو ایران راهش نمیدن و یکی گفت نه و یکی دیگه که از آقای احمدی نژاد بپرسید و دیگری از جنگ نفت و عراق و آزادی و ........
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

بنظر من که اونجا جای مطرح کردن این موضوع نبود. یا حداقل بهتر بود اطلاعاتی به انگلیسی هم درج میشد تا وقتی میان ، همونطور که یکنفرشون گفته بود ببینن که موضوعات بیشتر منطقه ای هست و بنابراین شاید موضوع اینجوری نمیشد.

خوشبختانه آخرین نفر خوب همه چیزو جمع کرده
    Sorry for the distraction, but as we say, "behind a good horse the dust rises". You are the front page news today, and in a good way. The news is being commented - well, that's normal, and that's where the discussion here took a wrong turn, chatter style.

By the way, it would be interested if you could at least have the schedule translated into English. We are getting curious.

محل زندگی
    کرمان
    در سایت foxite حدود 200 عضو ایرانی هست همینطور در universalthread بیش از 300 عضو ایرانی چون ایمیلشون و نداشتم در مباحث مربوط به کنفرانس ها این مطلب رو عنوان کردم.
    کار بدی کردم؟
    در foxite هم مطرح کردم و اونجا اصلا چنین مباحثی پیش نیامد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

من چنین جسارتی نکردم
    فقط گفتم شاید اگر نحوه ارائه بهتر و کاملتر بود اونطوری نمیشد
    ضمنا این 300 دوستی که میفرمایید شاید جمعا 10 نفرشون فعالند. خیلی از اونها از آخرین فعالیتشون چند سالی هست که میگذره.
    ضمنا کاربرای universal کمی سر و گوششون میجنبه

محل زندگی
    کرمان
    حق با شماست
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    کرمان

Thumbs down مشکلات با سیستم ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ

اینم از مشکلاتی هست که بهمراه سایر مشکلات دیگه دست بدست هم دادند تا ویژوال فاکس پرو رو گوشه گیرتر کنند.شما رو نمیدونم اما من وقتی که میخوام در هر موتور جستجوی کلمه فاکس پرو رو جستجو کنم با جمله
    مشترک گرامی
    دسترسی به این سایت امکان پذیر نمیباشد .

روبرو میشم.واقعا کی مسئول هست؟
    با این اوضاع کی میتونه اطلاعاتی در بین سایتهای فارسی برای فاکس پرو پیدا کنه؟
    وب سایت شخصی

عیب نداره شاید به خاطر سایت فاکس نیوزه.باید تا سال 2015 ساخت دیگه
    از زحمات آقای حسین زاده هم ممنون.واقعا برای برگزاری این کنفرانس خیلی این درو اون در زده.این جور اتفاقات هم قابل پیش بینیه.امیدوارم کنفرانسی پربار و خوب از آب در بیاد .هرچند به شخصه برای رسیدن اون روز لحظه شماری میکنم ولی هنوز امکان حضورم به خاطر ماموریتهای فراوان اداری در هاله ای از ابهام قرار داره
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

محل زندگی
    کرمان
    سلام
    ممنون آقای حیدری کیا
    یکی دو تا خبر
    1-با عرض پوزش زمان برگزاری بعلت مشکلاتی که برای مکان برگزاری پیدا شده یک روز به عقب منقل شد.یعنی
    23 و 24 آبان مکان همون آدرس قبلی هست.
    2-اگر شرایط مهیا بشه مهمان خارجی هم داریم.آقای فرهاد بیناتی از کانادا که چند مقاله در سایت vfug.org منتشر کردند گفتند سعی میکنند که شرکت کنند.

در اینجا هم از کسانی که تا الان ثبت نام کردند کمال تشکر رو دارم و خواستم بگم که اگر حتی فقط یک نفر شرکت کنه کنفرانس برگزار خواهد شد.
    وب سایت شخصی

ممنون جناب حسین زاده
    البته چه من باشم چه نتونم بیام ، دلم هر لحظه با شماست و تلفنی هم سعی میکنم با شما در تماس باشم
    راستی میخوام هزینه ثبت نام رو براتون بفرستم ، لطفا مشخصات حساب و یا شماره کارت رو برام پی ام کنید
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله kia1349 : شنبه 28 مهر 1386 در 09:09 صبح دلیل: به خودم مربوطه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

محل زندگی
    کرمان
    شما سرور ما هستید آقا رضا هر وقت تشریف بیارید قدمتون روی چشم.
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    کرمان
    ارائه راه حلی جهت اسکرول نکردن متن راست به چپ در Text Box
    در اولین کنفرانس ویژوال فاکس پرو
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    کرمان
    دلم میخواد بتونیم کنفرانسی مثل این برگزار کنیم : http://www.swfox.net/
    البته در سالهای آینده
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    کرمان
    با تشکر از همه کسانی که در کنفرانس ثبت نام کردند.این کنفرانس طبق برنامه اعلام شده برگزار میشود.
    همچنین از کسانی هم که اینجا اعلام آمادگی کردند اما ثبت نام نکردند هم تشکر میکنم که باعث برگزاری این کنفرانس شدند.
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    رشت
    همیشه همینطوری هستیم علی جان ناراحت نباش تو حرف 20 اما تو عمل صفر . اینهمه عضو و اینهمه سوال و جواب . پای حرف میشه همه 1000 تا مشکل دارن که آرزوشونه جلسه ای باشه تا همه دور هم جمع بشیم و فکری به حال آینده فاکس کنیم.حالا که اینهمه زحمت کشیده شد این جوابشه . حالا که تو اینکارو کردی و همه زحمتش به پای خودته حداقل این تاپیک و تا همیشه بزار بمونه تا اگه کسی ادعا کرد که چرا کنفرانس نمیزاریم چرا کسی حرکتی نمی کنه این باشه که شما قدمشو برداشتی و ...

نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003 مشاهده تاپیک
    با تشکر از همه کسانی که در کنفرانس ثبت نام کردند.این کنفرانس طبق برنامه اعلام شده برگزار میشود.
    همچنین از کسانی هم که اینجا اعلام آمادگی کردند اما ثبت نام نکردند هم تشکر میکنم که باعث برگزاری این کنفرانس شدند.
    استاد عزیز سلام
    از زحماتی که تا کنون برای برپایی این سمینار متحمل شدید از شما و کسانی که شما را یاری رساندند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
    البته هنوز تا پایان مهلت ثبت نام وقت باقیست و امید دارم دوستانی که تا کنون موفق به ثبت نام نشده اند برای تجدید دیدار هم شده! در کنفرانس حضور بهم رسانند.

محل زندگی
    کرمان
    توجه مهلت ثبت نام تا تاریخ 21 آبان تمدید شد توجه

با تشکر از همه دوستان
    امروز اتفاقی به سایت fox.wikis.com سر زدم و دیدم که کنفرانس ما هم در لیست وقایع امسال اومده : http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~UpcomingEvents
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    کرمان
    آلبوم عکس های منتخب کنفرانس ویژوال فاکس پرو در آدرس زیر ایجاد شد.
    کلیه عکس ها با کیفیت برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.

http://persians.webng.com/album
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    رشت
    یاد باد آن روزگاران یاد باد ...

تشکر فراوان به خاطر کنفرانس بسیار عالی

با سلام
    پنجره ی مربوط به آدرس زیر باز نمی شود.لطفا راهنمایی کنید.
    http://pvfpc.binyazprograms.com

کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول: اولین همایش برنامه نویسان ویژوال فاکس پرو

نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak مشاهده تاپیک
    طول عمر Unix چقدر است؟؟؟

زبان C چطور؟

اما متاسفانه این فاکس مال میکروسافت شد و...
    فکر نمی کنی طول عمر اینایی که مثال زدی بخاطر کیفیت و آینده نگری بوده که در پایه این محصولات پیاده سازی شده ؟! خواهشان هر چیزی میشه نندازین گردن این مایکروسافت . میدونم الان شما بعلت اینکه سالها دارید با این زبان برنامه نویسی که چه عرض کنم (Utility بگم بهتره !) کار میکنید و باهاش انس گرفتید یه جورایی و بقول معروف تعصبی روش دارید جواب منو با تندی خواهید داد ولی با کمی تحقیق و فکر کردن به نظرم میشه به این نتیجه رسید که یه شرکت بزرگ نرم افزاری مثل مایکروسافت که تا حالا برنامه های موفق زیادی رو توی کارنامش داره هیچ وقت کاری رو از روی احساسات انجام نمی ده . قطعا اگه سیستمی از رده خارج میشه پشتش یه کار کاشناسی خابیده . همونطور که vb 6 در سال 2000 از رده خارج شد و خیلی ها اعتراض کردن ولی بعدا وقتی با دات نت مسلط شدن دیدن قبلا عمرشون رو روی وی بی 6 هدر میدادن ! (نمونش خود من)دنیای برنامه نویسی دنیای بی رحمیه شما باید خودتون رو با اون وفق بدین نه اینکه انتظار داشته باشین همه چیز با شما وفق داده بشه

نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    فکر نمی کنی طول عمر اینایی که مثال زدی بخاطر کیفیت و آینده نگری بوده که در پایه این محصولات پیاده سازی شده ؟! خواهشان هر چیزی میشه نندازین گردن این مایکروسافت . میدونم الان شما بعلت اینکه سالها دارید با این زبان برنامه نویسی که چه عرض کنم (Utility بگم بهتره !) کار میکنید و باهاش انس گرفتید یه جورایی و بقول معروف تعصبی روش دارید جواب منو با تندی خواهید داد ولی با کمی تحقیق و فکر کردن به نظرم میشه به این نتیجه رسید که یه شرکت بزرگ نرم افزاری مثل مایکروسافت که تا حالا برنامه های موفق زیادی رو توی کارنامش داره هیچ وقت کاری رو از روی احساسات انجام نمی ده . قطعا اگه سیستمی از رده خارج میشه پشتش یه کار کاشناسی خابیده . همونطور که vb 6 در سال 2000 از رده خارج شد و خیلی ها اعتراض کردن ولی بعدا وقتی با دات نت مسلط شدن دیدن قبلا عمرشون رو روی وی بی 6 هدر میدادن ! (نمونش خود من)دنیای برنامه نویسی دنیای بی رحمیه شما باید خودتون رو با اون وفق بدین نه اینکه انتظار داشته باشین همه چیز با شما وفق داده بشه
    دوست عزیز
    آیا شما قبل از درج مطالب فوق . در مورد VFP ( قدرت و ضعف ) در مورد این زبان خوب تحقیق و فکر کرده اید ؟
    آخرین ویرایش به وسیله IC_prog : شنبه 05 مرداد 1387 در 09:32 صبح

اگر با ابزارهايي مانند linux و MySQL و Java كار مي كردند آن وقت اينقدر از ميكروسافت حمايت نميكردند.

كشتن روحيه تفكر از جمله سياستهاي ميكروسافت است. و اينكه بهتر است ندانيد در پشت پرده چه چيزي است.

محل زندگی
    کرمان

قسمت هايي از مقاله تاريخچه و آينده ويژوال فاکس پرو در کنفرانس
    صحت مطالب رو هم ميتونيد در سايت www.foxprohistory.org و ديگر وبسايت ها و مقالاتي که در اينترنت موجود هست بررسي کنيد.

اصل ماجرا

نقطه تولد فاکس پرو توسط گروه فاکس به سال 1984 برميگردد.اين پروژه تقليدي از dBase بود و باعث شد تا بين سالهاي 1986 تا 1987 Ashton Tate از اين گروه بخاطر کپي برداري از dBase به دادگاه شکايت کند. اما سرانجام در سال 1990 اين ادعا در دادگاه رد شد و گروه فاکس تبرئه شد.

در جولاي سال 1991 گروه فاکس تکنولوژي Rushmore را در ويرايش FoxPro 2.0 معرفي کرد.گرچه با اين ويرايش امکانات ديگري از جمله ارائه فرم ساز (Screen Builder) و گزارش ساز (Report Builder) و پشتيباني از SQL را معرفي کرد اما تکنولوژي Rushmore تاثير شگرفي داشت و بيشتر مورد توجه قرار گرفت. توسط اين تکنولوژي سرعت جستجو ها بسيار کاهش ميافت مخصوصا با توجه به قدرت پردازنده هاي آن زمان اين سرعت واقعا شگفت انگيز بود و توجه همگان بخصوص مايکروسافت را بخود جلب کرد.

همين واقعه باعث شد تا ظرف کمتر از يک سال يعني در ماه جون سال 1992 مايکروسافت اقدام به ادغام گروه فاکس در خود کند.

در حقيقت مايکروسافت زماني فاکس پرو را در خود ادغام کرد که هيچ اميدي به بازار نرم افزار هاي بانک اطلاعاتي از طرف برنامه نويسان خود نداشت. اما چشم انداز اين بازار مايکروسافت را بر آن داشت تا با مبلغ 173 ميليون دلار فاکس پرو و تيم برنامه نويسي آن را زير سلطه خود بگيرد.به اعتقاد بسياري از برنامه نويسان اگر اين اتفاق نمي افتاد ما امروز ويژوال فاکس پرو 9.0 را در بازار نميديديم اما به نظر من بدون مايکروسافت هم فاکس پرو ميتوانست اين راه را طي کند.

زيرا حتي قبل از آنکه مايکروسافت فاکس را بخرد ويرايش تحت ويندوز آن آماده شده بود و همچنين ويرايش هاي مختلف آن براي يونيکس و مکينتاش آن را نرم افزاري براي همه سيستم عامل ها معرفي کرده بود.

در واقع اگر مايکروسافت هم گروه نرم افزاري فاکس را زير پوشش نميگرفت بازهم گروه به پيشرفت خود بلکه بسيار چشمگيرتر و بر روي تمام سيستم عاملها ادامه ميداد.

از همان ابتدائي که اولين ويرايش هاي VC++‎ و VB و ويژوال فاکس پرو توليد شدند سياست ميکروسافت بر اين شد تا روزي يک کامپايلر واحد داشته باشد و همه چيز مانند ويرايشگر کد ، ديباگر و ... يکسان باشد و زبانها تنها از نظر syntax متفاوت و داراي تنوع باشند.همانند .Net Framework بنابراين بلافاصله که توانست از موتور جستجوي قدرتمند فاکس پرو در نرم افزارهاي خود از جمله access استفاده کند و ado را بوجود آورد دم از منتشر نشدن ويرايش بعدي فاکس پرو ميزد.کما اينکه بعد از انتشار ويرايش 3.0 ويژوال فاکس پرو اين موضوع را مطرح ساخت اما با واکنش شديد برنامه نويسان قرار گرفت.اما به هر ترتيب هيچ گاه ويرايش 4.0 ويژوال فاکس را منتشر نکرد و براي هماهنگي با شماره ويرايش VC++‎ و VB ويرايش 5 آن را منتشر ساخت.

گر چه ميکروسافت اصرار داشت از تکنولوژي Rushmore استفاده کند اما ويرايش هاي اوليه Access همگي با شکست مواجه شدند.

براستي ميتوان بر اين مدعا صحه گزاشت که با آمدن Ken Levy تيم برنامه نويسي فاکس پرو جان تازه اي گرفت و ويرايش هاي بعدي هر يک با امکانات جديدتر تا ويرايش 9.0 منتشر شدند.

نقطه قوت ويرايش هاي ويژوال فاکس پرو از نظر استقامت و ترميم نمودن جداول خراب و گزارش گيري ويرايش 7.0 آن است.

درست پس از منتقل شدن Ken Levy و آمدن Mlind Lele که هيچ تجربه اي در فاکس پرو نداشت دوباره شايعات و بالاخره بيانيه رسمي تيم برنامه نويسي فاکس مبني بر توليد نشدن ويرايش 10.0 ويژوال فاکس پرو آغاز شد.

اما اين بار دلايل ميکروسافت متفاوت از دفعه قبل ميباشد. اين بار ميکروسافت با عنوان اين مسئله که ويژوال فاکس پرو يک نرم افزار 32 بايتي است و نسل جديد رايانه ها که 64 بايتي هستند بايستي براي ادامه کار هسته ويژوال فاکس پرو به 64 بايتي تغيير يابد.يعني تمام کد آن از ابتدا براي سيستم هاي 64 بايتي نوشته شود و اين به صرفه نيست.در حالي که ميکروسافت نرم افزار هاي VB و VC را کامل تبديل به فريم ورک دات نت کرد پس اين تبديل هم آنچنان دور از ذهن نيست.
    وب سایت شخصی

محل زندگی
    کرمان

سايت کنفرانس بار ديگر آغاز به کار کرد.
    http://pvfpc.binyazprograms.com
    وب سایت شخصی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •