ممنون از همه جوابها. دوستان لطف کنند یک نمونه از فرم Login که کاربر بتونه یوزر و پسورد رو تغییر بده بذارید تو فوروم. همچنین بشه کاربر جدید با کلمه عبور دلخواه تا هر چند تا که بخوایم اضافه کنیم(توسط کاربران)
یک نمونه برنامه میذارم لطفا نگاش کنید. میخوام در فرم لوگین اگه کاربر انصراف رو زد یا ضربدر بالای فرم رو کلیک کرد یا کلید Esc رو زد فرم برنامه نمایش داده نشه. ضمنا ظاهر برنامه همینطور باقی بمونه مثلا نمیخوام ضربدر بالای فرم رو حذف کنم. (برنامه رو به اسم WindowsApplication_Login گذاشتم پایین) یه روشی رو به من گفتن که براتون میگم اما یه کم ایراد داره: خاصیت AcceptButton فرم لوگین رو به btnLogin و خاصیت CancelButton اون رو به CancelButton تغییر میدیم. سپس در کانستراکتور فرم برنامه کد زیر رو وارد میکنیم:
if (loginFrm.DialogResult == DialogResult.Cancel)
{
Application.ExitThread();
}
با اینکارا بایستی مشکل حل بشه ولی نمیدونم چرا اینطور نشد
اصلا اگه ممکنه یه کم درباره دو خاصت فرم که در بالا گفتم توضیح بدید.
لطفا ایرادش رو تصحیح کنید کدش هم همون قبلیه س به اضافه کارهایی که الان گفتم لینکشم به اسم WindowsApplication_Login2 گذاشتم. در ضمن این نوع فرم لوگین به بانک اطلاعاتی وصله که فقط این مشکل رو که گفتم داره. بعد از رفع مشکل حتما تمام سورسشو میذارم که امکان اضافه و حذف و به روز رسانی کاربر های مختلف رو میده.
سپاسگذار همگی هستم