نقل قول نوشته شده توسط iman_s52 مشاهده تاپیک
با سلام
خدمت دوست گرامی
بالاخره بعد 8 ماه یکی پیدا شد یه جواب درست و حسابی به ما بده !!!!!!!!
خوب البته منم تا حدودی مشکلاتم حله نه تماماً
از طزق WiFi تونستم به دیتا بیسم وصل بشم و همچنین با استفاده از ‍XML تونستم اطلاعاتم رو بصورت Offline جابجا کنم و تا حدودی کارم راه افتاده .
به نظر شما این روشی که شما لطف کردین توضیح دادین بهتره و کم دردسر تره یا SQL‌‌CE ؟؟؟
در ضمن من با SQL 2000 کار میکنم ؟ مشکلی داره یا نه ؟؟؟؟
من تونستم SQL CE رو روی Device ام نصب کنم و با اون یه دیتا بیس بسازم ولی اینکه چطوری تویه ویندوزم ازش استفاده کنم رو دیگه نتونستم !!!!!!
راستی شما خودتون از این روش استفاده کردین ؟؟؟؟
به نظر من XML خیلی راحت تره، چون کارخود من Offline بود به محض اینکه دیدم XML چقدر کارم رو راحت می کنه ازش استفاده کردم.

اما راجع به SqlServer2000 اینو باید بگم که باید
Sql Server 2000 Service Pack 4 Replication Components
رو نصب کنید، اگر نصب نکنید نمی تونید اطلاعات رو با SqlServer2005 Mobile Edition ،
Synchronize کنید، این Pack ها هم دردسر داره، بهتره 2005 نصب کنید و دیتابیستون رو از 2000 Backup بگیرید و توی 2005 Restore کنید. در ضمن آقای فرشاد شریف Farshad_Sh این کار رو کامل انجام دادن، من بهشون PM زدم و راهنماییم کردم. اطلاعاتشون در این زمینه کاملتره.
اگر شما می خواهید اطلاعات رو از طریق WiFi بتونید Synch کنید اول تا مراحلی که توی سایت SoftwareGreenHouse نوشته پیش برید ، بعدش دیگه ساده میشه و از آقای شریف سوالتون رو بپرسید، من چون تجهیزات Wireless نداشتم دیگه از اونجا به بعدش رو پیش نرفتم.