نقل قول نوشته شده توسط sinpin مشاهده تاپیک
و دیگران هم فقط طراحی اون رو کد میکنند.
-
و به همین دلیل است که به این گروه می گم کد نویس نه برنامه نویس !!! کسانی که فقط با Syntax یک زبانی آشنا هستند و مثلا می دونن که یه حلقه For در یک زبان خاص به چه شکلی نوشته میشه و لی اگه بهشون مثلا بگی مرتبه اجرایی این تکه کد چیه فکر می کنن که نا سزا بهشون گفتی .
البته در دید هر شخصی حرفه ای بودن و حرفه ای شدن و کلا معنای حرفه ای خیلی متفاوت می تونه باشه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
این موضوع (حرفه ای بودن یا نبودن) فقط یکی از سوالات دوست خوبمون بود که فکر کنم تا همین جا متوجه شده باشن که باید چیکار کنند.

در مورد منابع هم بر اساس اینکه شما برای چه platForm ای می خواین برنامه بنویسین منابع خوب و زیادی وجود داره.
کتاب های انگلیسی گزینه اول باشن خیلی بهتره (اگر در زمینه انگلیسی مشکلی ندارین و کتاب فارسی خوب در اون زمینه نبود)
انتشارات های Apress ، Wrox و ... هستند که معمولا هم برای novice ها و هم برای proffessional ها، Edition های متانسبی هست.

با pm های خصوصی یا ایمیل هم می تونین از دوستان در این زمینه کمک بگیرین برای دریافت کتاب ها (در این مورد می تونی به من pm بدی تا کاملا راهنماییت کنم)

در مورد کتابهای فارسی هم که متاسفانه بعضی از افراد مغرضانه یا بدون آگاهی و کور کورانه می گن کتاب های فارسی کتاب های مزخرفی هستند، اینطور نیست. درسته که شاید به ازاء هر n تا کتاب انگلیسی یک کتاب فارسی خوب در اون زمینه پیدا بشه. ولی پیشنهاد می کنم اگر در زمینه کاریت کتاب فارسی واقعا خوبی گیر اوردی اول همونو بخون..
وبرای اینکه بدونی از کجا شروع کنی، اگر واقعا از اون زبانی که میخوای کار کنی هیچی نمی دونی بهتره از پایه شروع کنی. ولی اگر تا حدی با زبان مورد علاقت کار کردی بهتره به پیشنهاد آقا سعید که گفتن عملی کار کنی خیلی خوبه ، عمل کن. چون واقعا در عمل چیزایی به دست میاری که توی بهترین کتاب ها هم نیست و این همون کلمه عجیب و غریب تجربه هستش. و همیشه این نکته را هم یادت باشه برنامه نویسانی که الان برنامه های دیتابیسی با این هوااااااااااا می نویسن یه روز انجام یک Insert ساده درون یک جدول از بزرگترین آرزو های تحقق نیافتنی اونا بوده!!!

در حاشیه :
روزی که من ساز نی را شروع کردم ، سازی داشتم که به اندازه 2 تا نوار چسب کامل بهش چسب زده بودم که هوا از ترک هاش خارج نشه و هیچ وقت فکرش را نمی کردم که یک زمانی برسه که ازم درخواست بشه برای شبکه های ژاپن و فرانسه برنامه اجرا کنم. والبته همیشه اون ساز شکسته بر روی تمامی ساز های حرفه ایم در جعبه سازم قرار می دم!!!!