نقل قول نوشته شده توسط shahinfarasystem مشاهده تاپیک
سلام

اول از شما 3 تا دوست گلم که برام وقت گذاشتید و مطالب زیر رو نوشتید ممنونم . مخصوصا از شما جناب r.kiani مطمئن باشید کارتون برام خیلی ارزشمنده.......

دوست خوبم سعید جان زبانی که من بعد از یه مقدار تحقیق انتخاب کرده ام زبان C#‎.net هست.

امیدوارم انتخاب درستی باشه.!!!!!

از اینجا روی صحبتم با بقیه دوستان هم هست

شما که می فرمایید زیاد کد بنویسی مثلا درباره چی؟؟؟

من که الان دارم یه دوره C#‎.net رو میرم بعد از تموم شدنش باید تو چه حوزه ای زیاد کد بنویسم؟؟؟

سیستم کتابخانه ، املاک ، رستوران و..... منظورتونه . آخه اینا که همش درباره بانکه.

برای اینکه بتونم کدنویس ماهری بشم چه کنم؟ یعنی مثلا توی زمینه های مختلف مثلا بازی ها هم کد بنویسم.

از یه بنده خدایی شنیدم که شخصی با VC++‎ برنامه ای برای ذخیره نوار قلب بیماران بخش CCU یکی از بیمارستان ها نوشته بود که نوار قلب بیماران رو هر چند ساعت بیشتر در شب ها می گرفت و توی کامپیوتر به عنوان یک فایل برای مشاهده دکتر ذخیره می کرد.

روشن بگم برای راه افتادن دستم در مورد چه موضوعاتی کد بنویسم ؟

خواهش می کنم عزیز.. قابلی نداشت
همون طور هم که اطلاع دارین متاسفانه اکثر برنامه هایی که توی ایران نوشته می شه (تکرار می کنم اکثرا نه همه .. شاید 99 درصد یا شایدم بیشتر)همش یه جورایی کار با دیتا بیس هست. که همشون هم مثل هم هستند. یعنی کار با DSL ها. حالا در هر زبانی میتونه باشه و یا با هر نوع دیتابیسی.
حالا این که برنامه خاصی نوشته میشه که فلان کار را می کنه ، این ها معمولا یک جور استثنا هستند در حوزه برنامه نویسی در ایران. و الا اکثر برنامه ها بیسش یکی هست. که البته این موضوع جای بسی تاسف است!!!
حالا اینکه شما می خوای با زبان سی شارپ نون بخوری یا نخوری فرق می کنه. مطمئنن باید ADO.Net را خوب خوب بلد باشی. که اونم فقط با نوشتن برنامه ها حاصل میشه. از یک برنامه دفتر تلف ساده که حتی قابلیت سرچ هم نداره بگیر، تا اتوماسیون های سنگین و....
بعضی ها هم هستند که از راه تدریس خوب پولی بدست میارن. اگه توانایی تدریس هم داشته باشی خوبه .. (یه نکته اخلاقی : اگه خدا وکیلی خواستی به کسی چیزی یاد بدی درست یاد بده)
بعضی ها هم با مشاوره دیگران (مثل یک روان شناس ) اقدام به پارو کردن می کنن
اگر هم مثل من هستی که همه این کار ها را باهم میکنم که خوب تکلیف روشنه و به قول آقا سعید گل که ممکنه بدن دردر بگیری بایدبه فکر دیکلوفناک و متیل سالیسیلات و این قسم پماد ها باشی.

این که شما تو چه زمینه ای کار کنی دوست عزیزم بستگی به این داره هدف شما از برنامه نویسی چیه. و اینکه می خوای باهاش چیکار کنی.
مثلا خیلی ها را من می شناسم با اینکه برنامه نویس توپی هم هستند اصلا شغلشون این نیست و خرجشون از جای دیگه میرسه و برنامه نویسی را فقط به این دلیل که عاشقش هستند ادامه می دهند. این دسته از افراد معمولا هر چیزی که دم دستشون بیاد سعی می کنن یاد بگیرن و ازش سر در بیارن...

پ و
اگر صحبت هام کمی با مزاح بود از این بابت عذر خواهی می کنم.