بخش اول صحبت شما همون چیزیه که من دارم برای اثباتش تلاش میکنمقرار اینه که Framework بر روى «هر» کامپیوترى نصب باشه. مثل سیستم عامل که روى هر کامپیوترى نصب هست.
در واقع مىتونى Framework رو یه جورایى بخش Upgrade شدنى سیستم عامل بدونى. من خودم امیدوارم که مایکروسافت این رو تو ServicePack 3.0 براى XP ارائه بده که من مشکل توجیه کارفرما و شما مشکل اضافه کردن اون رو به Package برنامه نداشته باشیم.
که تا الان فقط یک نفر پاسخ مستقیم داده!دوستان من فکر می کنم برای اینکه تویه ادامه این بحث به یک نتیجه منطقی برسیم یکی از گزینه های زیر را برای این سوال انتخاب کنیم و دلیل انتخاب خودمون هم بنویسیم:
به نظر شما در آینده وجودframewor.net درتمام کامپیوتر ها چگونه است؟
1.اجتناب ناپذیر است
2. تا حدودی لازم است
3.ضرورتی ندارد
4.به هیچ عنوان لازم نیست
قسمت دوم صحبت شما sp3 اومده ولی من اطلاعات کاملی در موردش ندارم ولی تا آخر شب حتما مگم .net داره یا نه!
این موافقت شما زمانی با ارزش میشه که قوانین کپی رایت رو حداقل برای محصولات مایکروسافت رعایت کنید که حتما میکنید که این نظرات رو دارین و این خیلی عالیه منم اگه پشتم به جایی گرم بود موافق میشدم!!
قسمت اول رو قبول میکنم منظورم را اشتباه رسوندماگه فرض کنیم که DotNetFramework روى همه دستگاهها وجود داره:
1. کى گفته که کد #C قابل حمل نیست؟
2. قسمت دوم گفته شما اصلاً منتفى هست.
قسمت دوم رو هنوزم سر حرفم هستم و عبارت تا 10 برابر را به حداقل 1000 برابر تغییر میدم!
و حد حد اکثر 2000 برابر میشن!
اکه دوست دارید فایل exe برنامتونو بدید من قابل اجرا خارج .net بهتون میدم!
متشکر از پاسخ دادن به سوال!در مورد این سوال من فکر میکنم اجتناب ناپذیر باشه چون هم روی ویستا هستش هم احتمال زیاد شدن محصولات .net زیاده!
نقل قول از خودم
اشاره: منم عاشق اسمبلی بودم وهستم ولی مقایسه زبان های سصح بالا و پایین زیاد منطقی نیستند
در آخر هم خواهش می کنم از صحبت های خارج از مورد بحث بپرهیزید