مشاهده دست آورد نظرسنجی: موافق با ادامه پروژه :

رای دهنده
32. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

31 96.88%
  • خیر

1 3.13%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 59 از 59

نام تاپیک: تولید یک دیکشنری با امکانات متفاوت

VIP آواتار raravaice
    محل زندگی
    Tehran
    سلام
    تبدیل به XML تحت C#‎ هم باید باشه اما بیشتر طرفدارای لینوکس دنبالشن چون بابیلون تو لینوکس قابل اجرا نیست ! و pythonهم بیشتر رو لینوکس کار میشه باهاش!
    خوب مرد مومن اگر به قول شما تو #C شما میتونی دیتابیس Babylon رو به XML تبدیل کنی که مشکل بانک اطلاعاتیت حله و میلیونها لغت داری
    یه زحمت بکش این سورس رو اگر داری یا پیدا کردی Share کن که بد جوری دنبالشم

موفق باشی

نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    سلام

خوب مرد مومن اگر به قول شما تو #C شما میتونی دیتابیس Babylon رو به XML تبدیل کنی که مشکل بانک اطلاعاتیت حله و میلیونها لغت داری
    یه زحمت بکش این سورس رو اگر داری یا پیدا کردی Share کن که بد جوری دنبالشم

موفق باشی
    گفتم باید باشه نگفتم دارم که ولی خودمم خیلی دنبالشم،نباید خیلی سخت باشه!

آقایون منم حاضر به همکاری هستم فقط چند تا نکته
    1. اگه می خواهید که واقعا این کار سرانجام داشته باشه پس هرچه سریع تر مدیر پروژه کار رو تعریف کنه چون مهم برداشتن گام اول هست.
    2. هرکی در هر قسمت که تونست، کد بنویسه بعد بفرسته به e-mail مدیر پروژه ایشون بررسی کنه اگه خوب بود به اصل پروژه به نام فرستنده اضافه بکنه.
    3. زیاد فکر بانک نباشید فعلا با یک بانک که در هین جا گفته شده شروع کنیم بعدا میشه به تعداد لغاتش اضافه کرد اصلا اگه ببینم پروژه خوب پیش میره من خودم داوطلب این کار هستم. میشینم شبانه روز بانک رو تکمیل می کنم چون همیشه آرزوم بوده که در ایران یک پروژه متن باز درست حسابی داشته باشیم.
    4. اگه پروژه خوب پیش بره باید به فکر راه اندازی یک سایت برای پروژه باشیم.

کاربر جدید آواتار ezarriny
    محل زندگی
    شیراز
    سلام با عرض خسته نباشید. من هم حاضر به انجام همکاری هستم چون من و یکی از دوستان قصد داریم یک پروژه در همین زمینه ولی متفاوت تر بنویسیم که فعلا در مراحل طراحی و نوشتن الگوریتم کلی برنامه هستیم این پروژه ای که قصد داریم بنویسیم یک سیستم مترجم انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی هستیم که مقدمات ساخت این سیستم انشاءا... تا 2 ماه دیگر طرح ریزی خواهد شد تنها مشکلی که در این زمینه داریم نیاز به یک بانک اطلاعات کامل از لغات انگلیسی با معنی کامل در تمامی زمینه هایی از قبیل اصطلاحات علمی، فنی و عمومی هست اگر کسی چنین بانکی دارد ممنون می شوم به ایمیل بفرسته.ezarriny@gmail.com

به نظر من اگر توانایی برنامه نویسی بالایی دارید وقتتان را روی نرم افزار ترجمه صوتی همزمان بذارید و وققتتان را با طراحی یک دیکشنری دیگه که تو کشور ما پر شده تلف نکنید.
    البته این طرح زمان زیادی لازم داره که من یکی که نتونستم شاید شما بتونید.

کاربر جدید آواتار ezarriny
    محل زندگی
    شیراز
    نقل قول نوشته شده توسط sajjad161 مشاهده تاپیک
    به نظر من اگر توانایی برنامه نویسی بالایی دارید وقتتان را روی نرم افزار ترجمه صوتی همزمان بذارید و وققتتان را با طراحی یک دیکشنری دیگه که تو کشور ما پر شده تلف نکنید.
    البته این طرح زمان زیادی لازم داره که من یکی که نتونستم شاید شما بتونید.

ترجمه همزمان به صورت صوتی کار بسیار سختی هست که از عهده یک گروه دو نفری بر نمی اید چون خیلی کار می برد و نیاز به یک تکنولوزی حرفه ای تر هست ولی به هر حال از پیشنهاد شما ممنون خوب این هم می تواند عنوان یک پروژه درست و حسابی باشد.

کاربر دائمی آواتار parselearn
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    من یک دیکشنری درست کردم
    با وی بی
    یک نگاهی بکنید بد نیست
    www.parselearn.myblog.ir

کاربر دائمی آواتار sarnev6t
    محل زندگی
    انتهای پارک وی (جردن جنوبی) || (ته طهرون)
    سلام خدمت دوستان صاحب نظر
    اگه قصد ساختن همچین دیکشنری دارید آیا فکری هم برای نصب نرم افزار های جانبی اونم کردید
    مثل: sql & framework.net.......
    البته خیلی ها اینو ایراد نمی دونند مثل خودم ولی باید یه فکری به حالش کرد اگه میخواهید بعدها تو بازار عرضه کنید!!

نقل قول نوشته شده توسط sarnev6t مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان صاحب نظر
    اگه قصد ساختن همچین دیکشنری دارید آیا فکری هم برای نصب نرم افزار های جانبی اونم کردید
    مثل: sql & framework.net.......
    البته خیلی ها اینو ایراد نمی دونند مثل خودم ولی باید یه فکری به حالش کرد اگه میخواهید بعدها تو بازار عرضه کنید!!
    فکر نمی کنم نیازی به نرم افزاری مثل Sql server باشه همون اکسس کافیه که نیازی به نصب هم نداره ! framework هم روی ویستا بای دیفالت نصبه پس در آینده ی نچندان دور مشکلی نخواهیم داشت!

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد
    با این کار موافقم.من الان دارم پرتال DNN رو ترجمه می کنم. با بعضی کلمه ها برخورد کردم که تو هیچ دیکشنری نبوده اگه خواستی این کلمه ها رو با معنی برات بفرستم.

محل زندگی
    نقل قول نوشته شده توسط arash1718 مشاهده تاپیک
    فکر نمی کنم نیازی به نرم افزاری مثل Sql server باشه همون اکسس کافیه که نیازی به نصب هم نداره ! framework هم روی ویستا بای دیفالت نصبه پس در آینده ی نچندان دور مشکلی نخواهیم داشت!
    البته اکسس میتونه مشکلو حل کنه ولی vista راه حل framework نیست
    این موضوع من قبلا به بحث گذاشته بودم که به لطف آقای احمدی تاپیک قفل شد !(چرا نمیدونم)
    به هر حال من یک پیشنهاد دارم(البته امیدوارم پیشنهادم موجب قفل شدن این تاپیک نشه!)
    من فکر میکنم اگه پایه کار رو روی یک چیزی بزاریم که تو جامعه نیاز به اون وجود داره خیلی مفید تر میشه وآینده روشن تری داره!
    در حال حاضر دیکشنری عمومی توی بازار کم نیست مثل همونهایی که ذکر کردید
    ولی دیکشنری تخصصی فکر نکنم وجود چشم گیری داشته باشه!
    حالا من پیشنهاد میکنم دیکشنری مورد نظر تا حدود زیادی تخصصی باشه (مثلا کامپیوتر) و حتی امکاناتی همچون اضافه شدن به vs را هم داشته باشه یا خیلی چیزهای جدید و مبتکرانه
    فکر میکنم این کار بهتر از همانند سازی باشه!!

سلام به دوستان
    در مورد نصب .net frame work هیچ مشکلی وجود نداره چون در VS وقتی دارید برنامه نصب می سازید تنظیماتی هست که می تونید با اون ها این مشکل رو حل کنید. به این طریق که خود برنامه نصب کامپیوتر کاربر رو جستجو می کنه اگر .net frame work یا SQLEXPRESS نداشت براش نصب می کنه.

البته اکسس میتونه مشکلو حل کنه ولی vista راه حل framework نیست
    چرا؟.......

محل زندگی
    چراش مشخصه چون همه ویستا ندارن!!!!
    اگه برنامه شما بیاد تو بازار باید fw.net هم کنارش باشه
    اینارو ول کن چون میان تاپیکو قفل میکنند نظرت با دیکشنری تخصصی کامپیوتر چیه؟
    فقط لغات تخصصی!

چراش مشخصه چون همه ویستا ندارن!!!!
    اگه برنامه شما بیاد تو بازار باید fw.net هم کنارش باشه
    اینارو ول کن چون میان تاپیکو قفل میکنند نظرت با دیکشنری تخصصی کامپیوتر چیه؟
    فقط لغات تخصصی!
    گفتم در آینده ای نچندان دور ! در ضمن از اولم قرار بود جوری باشه که همه جور دیکشنریروش نصب بشه!

پس کی شروع می کنید ...
    رو منم حساب کنید ...

دوستان عزیز خواهش می کنم دیگه بحث در این مورد رو تموم کنید چون اگه قرار به بحث باشه تا قیامت میشه بحث کرد بدون اینکه کار مفیدی انجام داد من پیشنهاد می کنم دوستانی که سابقه مدیریت پروژه دارن اینجا آمادگیشون رو برای مدیریت پروژه اعلام کنن و سوابق کاریشون رو هم بنویسن باقی کسانی که دوست دارن در این پروژه شرکت کنن رای می دن هر کی بیشتر رای آورد میشه مدیر پروژه بعدش باقی دوستان توانایی ها و سطح همکاریشون رو به ایشان اعلام می کنن و ایشان هم به هر کسی یک مسوولیت واگذار می کنه ضمنا در همین قسمت در مورد پیشرفت پروژه یا مشکلات می نویسیم تا با همکاری هم کاری بهتر بتوانیم تولید کنیم در مراحل پیشرفته تر یعنی با تولید اولین نسخه آزمایشی یک وب سایت هم ایجاد می کنیم تا به معرفی این برنامه بپردازه فقط فراموش نشه که این پروژه باید متن باز باشه به دلایلی که همه دوستان می دونن.

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران
    با سلام آقا من هم هستم اگه کاری ازم بر میومد بگین. راستی دیکشنریتون باید قابلیت جستجو در دیکشنریهایLINE ON رو هم داشته باشه.

نقل قول: تولید یک دیکشنری با امکانات متفاوت

به عمل براید.فقط که حرف نمی زنند.طرحی می دهند و تقسیم کار می کنند تا کاری انجام شود.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •