اصلا به نظر شما کنترل نگارش مهم هست؟
بسیار بسیار زیاد! معمولا هر کدوم از این نرم افزارهایی که نام بردید، خودشون در معرفی نامه خودشون، یا در راهنمای خودشون صفحاتی را به این موضوع اختصاص دادند که چرا باید از کنترل ورژن استفاده کرد. برای همین هم من توضیح خاصی نمیدم.

کدام یک از نرم‌افزارها بهتره؟
من نظر شخصی خودم رو میگم. ممکنه دوستانی که با ابزارهای دیگه ایی کار کردند، با نظر من موافق نباشند...

CVS دیگه خیلی قدیمی شده، Open-source هم به سمت کنار گذاشتن آن میل میکنه.
شخصا از Subversion استفاده می کنم. پشتیبانی خوبی توی محیط های مختلف ازش میشه. یک سیستم ورژن کنترل برپایه فایل هست. براش فرق نمیکنه چه نوع فایلی رو بهش بدی، میخواد سورس باشه، می خواد فایل باینری باشه. با استفاده از TortoiseSVN بطرز جالبی با Windows Explorer یکپارچه میشه و همه کارهای متداول مربوط بهش رو میشه با استفاده از Context-menu مربوطه انجام داد. برای فهمیدن اینکه آیا فایلی نسبت به نسخه داخل مخزن تغییر کرده یا نه هم کافیه به آیکن فایل نگاه کنید. اگه تغییر نکرده باشه، یه تیک سبز کنارش هست، اگر حذف شده باشه، یک ضربدر قرمز، اگر تغییر کرده باشه، یک علامت تعجب قرمز. انعطاف پذیری زیادی داره و می تونید به هر شکلی که خواستید تنظیمش کنید. راهنمای خوبی داره.همونطور که خودتون هم گفتیدبا ترکیب با آپاچی، رابط تحت وب هم ارائه میکنه. جدیدا برای راحتتر شدن نصب و تنظیم آن بر روی آپاچی هم نرم افزار Open-source ایی ارائه شده که با کمک یک ویزارد خودش تنظیمات رو براتون انجام میده.
در هر حال بزرگترین حسن SVN عدم وابستگی آن به سکویی خاص، یا محیط توسعه خاص هست، به علاوه انعطاف پذیری بالا. توصیه می کنم برای امتحان هم که شده، یک بار Subversion + TortoiseSVN رو نصب کنید و خودتون امکاناتش رو ببینید. بخصوص اگه می خواید روی سیستم شخصی خودتون برای پروژه هاتون از یک سیستم کنترل ورژن استفاده کنید، حتما از این استفاده کنید، چون بدون نیاز به هیچ سرور و تشکیلات خاصی تمام امکاناتی که روی یک سرور میشه برای یک نرم افزار کنترل ورژن تصور کرد رو بهتون میده.
از SourceSafe استفاده نکردم. اما نرم افزاری که بیش از حد با یک محیط توسعه خاص یکپارچه بشه، معمولا بدرد سایر محیط ها نمیخوره. شاید اونایی که همیشه از VS استفاده می کنند ازش لذت ببرند، ولی برای منی که اکثر پروژه هام توی دلفی هست و کمتر با VS کار دارم، همچین ابزاری بدرد نمیخوره. خودتون هم که میگید دیگه توسعه داده نمیشه. احتمالا برای گروههایی که دور از هم کار می کنند هم رابط وب نداره.
Team Foundation Server رو هم باهاش کار نکردم، شاید غیر از کنترل ورژن قابلیت های دیگه ایی رو هم ارائه میکنه که استفاده ازش رو توجیه پذیر کنه، ولی اگر کارش فقط کنترل ورژن هست، با این پیش نیازهایی که داره، منطقی به نظر نمیرسه که کسی بخواد ازش استفاده کنه، به خصوص در خارج از ایران که مشتری بیچاره باید پول زیای بابت SQL Server 2005 و Windows Server 2003 بده. البته مشخصه که این هم مثل SourceSafe بدرد راهکارهای مایکروسافتی میخوره و اگر یک بار تصمیم گرفتید توی پروژه ایی از راهکار غیرمایکروسافتی استفاده کنید، کمک خاصی بهتون نمیکنه.