نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
بالاخره کی قراره شروع بشه؟؟؟!!!

آموزش WPF (مقدماتی تا پیشترفته)

خوب البته این هم معضل دیگری شده.. چون با وجود اینکه چند روزه این مبحث شروع شده هنوز خیلی از دوستان خبر دار نشدند ..اون هم به اون دلیله که من هر چند تا مطلب که با هم تایپ می کنم، را یک جا آپلود می کنم. برای همین اون تاپیک به صفحات بعدی میره و کاربران نمی بینند.
نمی دونم ولی اگر کاربران موافق باشند و مدیر بخش هم موافقت کنند، تاپیک اموزش به عنوان اعلان قرار بگیره که این مشکلات پیش نیاد... دوستان لطف کنند و نظرشون را در رابطه با این موضوع هم اعلام کنند ( یا اینکه یک نظز سنجی بذاریم؟).

نقل قول نوشته شده توسط pars.engineer مشاهده تاپیک
با سلام
ضمن تشکر از شما آقای کیانی به خاطر این کار خوبتون.
لطف کنید برای آپلود عکسها یه جای دیگه رو انتخاب کنید چون اون سایتی که شما آپلود می کنید رو ISP من فیلتر کرده البته یکی دیگه از دوستانم هم این مشکل رو داشت.
با تشکر
خواهش می کنم.
اپلود عکس ها مسئله بغرنجی شده دوستان
پیش از همه حال خودم شدیدا بابت این قضیه گرفته شده

نقل قول نوشته شده توسط r.kiani

مشکل این گونه سرویس ها، ( آپلود سنتر های رایگان) پهنای باند ی هست که در روز بهتون میده .. و چون ترافیک اینگونه تاپیک ها بالا هست، خیلی زود تر از آنچه که فکرش را بکنبن پهنای باند روزانه شاید در کمتر از 2 ساعت تموم میشه و بقیه روز عکس ها لود نمیشن تا روز بعد...
اگه این مشکل وجود نداشت خود سایت یاهو خیلی مطمئن تر و بهتر از همه این ها بود .
قسمت های بعدی مطالب هم آماده شده ولی به همین دلیل هنوز اقدام به آپلود نکردم..
چون از این به بعد مطالب بیشتر حاوی عکس خواهند بود..
دوستان اگر در این زمینه پیشنهاد، آپلود سنتر بدون محدودیت و رایگان که فیلتر هم نباشه و .... ویا هر پیشنهاد دیگه ای که این مشکل را حل کنه لطف بفرماین و همین جا اعلام کنند
با تشکر از همه دوستان
مهدی کیانی