-
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 13:22 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: هوش مصنوعی یا بازی و ریاضی
اساسا هوش مصنوعی یعنی هوشی که متعلق به موجود زنده طبیعی نباشه مثل یک کامپیوتر و یا یک روبات !
همه تلاش انسان هم برای اینه که بفهمه چطور می فهمه !
تست تورینگ هم یه مقصدی رو برای انسان مشخص می کنه که می گه اگه ماشینی که ساختی بتونه این کار رو انجام بده پس هوشمنده !
البته من اونو قبول ندارم و برای هوش اهمیت بیشتری قائل میشم .
در کل میشه هوش مصنوعی رو به بهترین راه حل برای حل مسئله تعریف کرد البته این رو که میگم در سطح خیلی پاییین ماشین میگم
در مورد پردازش تصویر هم با شما موافقم . فکر میکنم این الگوریتم های پردازشی بدرد تصاویر صامت میخوره.
مثلا داریم تو کوچه راه میریم و در قسمتی از فضای جلوی ما یک در زرد رنگ می بینیم .
آیا ما تمام پیکسلهای در رو مورد پردازش قرار دادیم و بعد معدل گرفتیم؟
قطعا اینطور نیست . حتی ممکنه بعضی از قسمتهای در زنگ زده باشه و رنگ زرد نداشته باشه ولی باز هم می گیم در زرد رنگ است !
جالب این جاست که ممکن است در هنگام رد شدن از کوچه ما به رنگ در توجهی نکنیم ولی اگر بعدا کسی از ما بپرسد در آن کوچه چه دیدی میگوییم یک در زرد رنگ . این یعنی رنگ در شناسایی شده ولی چون در هدف ما کاربرد نداشته و هدف ما رد شدن از کوچه بوده توجه ما رو به خودش جلب نکرده است ولی در حافظه ما ذخیره شده است.
در اینجاست که به اهمیت اینکه بفهمیم چطور می فهمیم پی میبریم!
همونطور که میدونین در سال 2050 قراره یک مسابقه فوتبال بین انسانها و روبوتها برگزار بشه که به نظر من اوج پیشرفت هوش مصنوعی و پردازش تصویر رو میتونیم اونجا ببینیم
من که تمام برنامه های زندگی و تحصیلیم رو برای سال 2050 تنظیم کردم .
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت