-
سه شنبه 28 خرداد 1387, 17:50 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: امنیت ویژه قفل نرم افزاری من ( امنیت بالای 90 درصد )
با سلام ، ممنون که رو فایلم وقت گذاشتین ، بنده یه کم سرم شلوغه ولی در اسرع وقت کد فعالسازی رو خدمتتون تقدیم می کنم.
فایل آنپک شده توسط شما به هیچ عنوان فعال نمی شه ، ولی فایل اصلی توسط کدی که در ادامه بهتون می دم فعال می شه ، در ضمن تو این برنامه اصلا" از CodeVeil استفاده نکرده بودم!!
اگه گفتم فعال نمی شه به این خاطر که وقتی که من بخوام از این الگوریتم تو یه برنامه بزرگ استفاده کنم میام و تو تمامی کارها صحت قفل رو چند باره بررسی می کنم ، با توجه به نوع رمزنگاری برنامه درست کردن کی جن براش محاله ، خوب تنها کاری که من میکنم اینه که برنامه مثلا" با ذخیره کردن هر رکورد تو بانک اطلاعاتی صحت قفل رو بررسی کنه ، یا اینکه قفل مثل یه بمب چند زمانی عمل کنه ، قفل توی یه مسیر مشخص فعال نشه ، بلکه قفل هم به تعداد فعالیت کاربر و هم با توجه به زمان اتوماتیک خودش رو به روز کنه به این ترتیب حتی اگه شما برنامه رو کرک هم بکنید فایل کرک بعد از مدتی از کار می افته ، لازم به ذکره که تو برنامه بایستی دو مسیر گوناگون وجود داشته باشه ، یه مسیر اصلی که کرکر به راحتی اونو پیدا کنه و به خیال خودش برنامه رو کرک کنه و یک یا چند مسیر دیگه که طی فعالیت های کاربر که شبیه سازی اون توسط کراکر غیر ممکن باشه برنامه رو دوباره فعال کنه و....
در ضمن ممنون می شم اگه یه سطح واسه قفل هم بدی ( یه عدد مابین 0 تا 100 )
0 تا 25 : مبتدی
25 تا 55 : متوسط
55 تا 100 : پیشرفته
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت