نگفتید این n عددسورت شدند یا نه؟
نه اعداد در هم اند
ساده‌ترین الگریتم معنی ندارد، سادگی را به چی حساب میکنید؟ چند خط کد؟ چند نوع عملیات مختلف؟
سادگی رو تعداد حداقل خط کد بابیشترین کارایی تعبیر میکنم
چند بار اجرا شدن چند خط کد از یکبار اجرا شدن تمام خطهایه کد با هم ساده‌تر حساب میشه؟
بستگی به شرایط و منطق برنامه داره
الگریتمی که کمترین استفاده از حافظه ر ا میکند و بیشترین مقدار عملیات انجام میده از الگریتمی که بیشترین مقدار حافظه را میگیرد و کمترین مقدار عملیات انجام میده ساده تر است ؟ یا بر عکس؟
تلفیق هر دو حالت
الگوریتمی که کمترین حافظه رو اشغال کند و کمترین عملیات رو انجام بدهد

الگریتمی که یکمقداری از حافظه و یکمقداری از عملیات سنگین است ولی ۸۰ درصد بچه دبستانی ازش در ذهنشان استفاده میکند از الگریتمی که ۹۰ درصد دانشگاه‌هیها در ذهنشان استفاده میکنند ساده تر است یا نیست ؟ چرا و به چه دلیل؟
الگوریتمی که همه درکش کنند و در اوج سادگی بالاترین کارایی رو داشته باشه
نمونش الگوریتم مجموع تصاعد حسابیه که گاوس زمانی که سوم دبستان بود ارایه داد و گفت که اگه اعداد 1 تا 100 رو کنار هم بذاری وزیر اون از 100 تا 1 رو بذاری مجموع هر عدد با عدد زیریش میشه 101 و بعد با توجه به اینکه 100 تا از این 101 ها داریم میشه مجموع رو بدست اورد که این رو بچه دبستانیها درک میکنند ودانشگاهیها دارند ازش استفاده میکنند!!
(نکته، با اینکه این سوال به نظر میاد که تکلیف مدرسه‌ای باشد، اولین کاری که باید انجام بشه دقیق مطرح کردن سوال است، اگر سوال دقیق مطرح نشده باشد که واقعا جواب باید چه خصوصیات و شرائطی را ارضا کند ، دنبال جواب درست گشتن براش وقت هدر دادن است).
شاید به نظر شما مدرسه ایه ولی برا من خیلی مهمه
من قبول دارم که سوال رو کلی مطرح کردم ولی فکر نمیکنم که شما کلا سوال رو متوجه نشده باشید!!
ضمن تشکر از شما واینکه شما وقت گذاشتید و این نکات وسوالات(که فکر کنم بیش از ارایه دادن یک جواب ویک الگوریتم زمان برده) رو مطرح کردید سوال دقیق من اینه که کاربر n رو( بین 6تا 100 )وارد میکنه و بعد از گرفتن n عدد توسط برنامه الگوریتم باید پنج عدد کوچک که از بقیه کوچکترند رو برگردونه
وبرای اینکار شاید الگوریتم دودویی یا حبابی جواب بدن ولی نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم و ایا اینکه الگوریتم ارایه شده بهتری وجود داره؟وچطور میشه از این الگوریتمها استفاده کرد؟