-
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 16:54 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: تبدیل عدد اعشاری به فرم کسری
هوالحکیم. سلام بر salar_cpp_cs عزیز. آقا یک چند مرتبه خواستم این نکته را به شما بگم ولی گفتم شاید خوشتون نیاد ولی دیدم چه دوستیی می شه اگه من عیب شما را به شما نگم و شما هم عیب منو به من! به هر حال اگه از پیشنهادم بدتون اومد، بگید تا دیگه در این زمینه ها چیزی نگم! اول از همه برنامه های خوبتون سپاسگزارم و خلیل برنامه هاتون جالب هستند ولی یک پیشنهاد دارم! سعی کنید کدهای خود را طوری بنویسید که قابل استفاده مجدد باشند و دیگران نیز بتوانند در کدهای خود از آنها استفاده کنند مثلاً من برنامه جمع و ضرب ماتریس های شما را دیدم ولی نمی دانم شما برنامه ماتریس های مار ا مشاهده کردید یا خیر؟ ما برنامه خود را به صورت کلاس نوشته بودیم و کاربر می توانست هر جا و به هر صورتی که دوست دارد از آنها استفاده کند نه اینکه مجبور باشد یک فایل exe را اجرا کنید و به ترتیب به آن ورودی و خروجی بدهد و سپس نتیجه بگیرد. البته با در نظر گرفتن اینکه شما #C حرفه ای هستید، نمی دانم چرا در این قسمت اینگونه کد می نویسید! شاید قصد آموزش به ما تازه کارها را دارید ولی پیشنهاد می کنم از این به بعد، کدهای خود را طوری بنویسید که رابط کاربری آن با عملکرد برنامه جدا باشد. اما در مورد کد بالا، یادم هست که یک تابعی وجود داشت که خودش تعداد ارقام اعشاری یک را بر می گردوند(یا شاید قسمت اعشاری را؟). بد نیست یه نگاهی به توابع frexp و ldexp و ceil و floor ... بیاندازید و یک روشی پیدا کنید که نیاز نباشد از کاربر، تعداد ارقام اعشار را بپرسید. یا علی. خدانگهدارتان
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت