نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: مایکروسافت تا سال آینده زبان برنامه نویسی همه منظوره جدیدش را با نام #F ارائه خواهد داد

کاربر تازه وارد آواتار mn3250

مایکروسافت تا سال آینده زبان برنامه نویسی همه منظوره جدیدش را با نام #F ارائه خواهد داد

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    كشور فرشته گانِ اروپا سوئد

نقل قول: مایکروسافت تا سال آینده زبان برنامه نویسی همه منظوره جدیدش را با نام #F ارائه خواهد داد

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

#F زبان های #C و ویژوال بیسیک را ترکیب می کند

مایکروسافت تا سال آینده زبان برنامه نویسی همه منظوره جدیدش را با نام #F ارائه خواهد داد. #F دارای مزایای قابل توجهی در زمینه برنامه نویسی تابعی است.

"Luke Hoban" مدیر برنامه مایکروسافت که در کنفرانس VSLive نیویورک سخنرانی می کرد می گوید:" #F یک زبان برنامه نویسی تابعی و وظیفه مند برای NET. است که هسته اصلی آن از ترکیب زبان های #C و ویژوال بیسیک تشکیل شده است و تحلیل و مدلینگ مالی، تحلیل داده های علمی، حل الگوریتم ها و محاسبات آکادمیک را پشتیبانی می کند."

لازم به ذکر است در برنامه نویسی تابعی، کار با توابع و حل آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است و #F در با توابع به مانند کار با دیگر داده ها آسان می کند.

Hoban می گوید #F به هیچ وجه جایگیزینی برای #C و ویژوال بیسیک نخواهد بود و مایکروسافت با ارائه #F قصد دارد گروه جدید و متفاوتی از برنامه نویسان را برایNET. جذب کند.

مشاهده: صفحه #F در سایت مایکروسافت
    منبع خبر: یادداشت های دو دانشجوی IT

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    Iran-tehran

نقل قول: مایکروسافت تا سال آینده زبان برنامه نویسی همه منظوره جدیدش را با نام #F ارائه خواهد داد

من در تا الان با زبان تابعی کار نکردم . فقط شنیدم . اما یه سوال برام از این خبر برام پیش اومده که یه زبان تابعی چطوری می تونه همه منظوره باشه ؟
    مرسی از خبرتون

به این خاطر که این زبان مثل Haskell ، کاملا تابعی (pure functional) نیست. بلکه یک زبان چندمنظوره (multi paradigm) هست.
    مثلا از ویژگی های شی گرایی بهره می بره.
    مثل لیسپ و هسکل ، ترسناک نیست.

دوست عزیز میشه یکم بیشتر راجع به این تابعی بودن زبان #F توضیح بدین.

با تشکر

نقل قول نوشته شده توسط mehdi311ggg مشاهده تاپیک
    خسته نباشی
    خیلی زحمت کشیدی

سلام
    من شنيدم اين زبان تركيبي از vb و C#‎ هستش؟ يعني چي؟ منظور آيا سينتكس هستش؟ يه توضيح بدين؟

Post #F ایده ی جدید ماکروسافت برای تلفیق VB و #C

از اونجایی که دیدم هیچ کس جوابمو نمیده، تصمیم گرفتم تا خودم برم و یه مقاله راجع به #F بخونم.

در نتیجه، این مقاله رو انتخاب کردم، خوندم و براتون ترجمه کردم.

حتما دانلودش بکنید و بخونیتش، خیلی جالبه ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله h.jaza : یک شنبه 07 مهر 1387 در 17:32 عصر دلیل: اندر نتایج نقل مکان ...

دوست عزیز #J زبانی بود که نیومده، رفت.

ولی #F زبانی خواهد بود که نیومده، بوی تحول رو از خودش داره ساتع می کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله h.jaza : شنبه 16 آذر 1387 در 23:40 عصر دلیل: تغییر فایل ضمیمه

این لینک رو حتما ببینید؛ چندتا دمو از فضای #F که خیلی جالبه. من که به شخصه کف کردم.

این فایل زیر هم یه پاور پونت جالبه دیگس راجع به #F.

البته ماکروسافت برای دوستانی که خیلی علاقه مند به یادگیری این زبون باهال هستن هم تدبیری اندیشیده و در این لینک مباحث آموزشی #F رو قرار داده. البته بدین منظور، نسخه ی CTP از #F هم در این لینک برای دانلود قرار داده شده.

فکر نمی کنم دیگه ماکروسافت چیزی رو از قلم انداخته باشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

خوب، از اونجایی که یه مقاله ی خوب دیگه البته به فارسی پیدا کردم، گفتم وستون بزارم.

اینم لینکش

البته در این لینک هم می تونید فیلم کنفرانس لوکا درباره ی #F رو که در کنفرانس PDC ماکروسافت مطرح شده بود، ببینید یا دانلود کنید.

خوب، از اونجایی که یه مقاله ی خوب دیگه البته به فارسی پیدا کردم، گفتم وستون بزارم.

اینم لینکش
    وقتی کسی دربارۀ چیزی که درباره اش هیچی نمی دونه مطلب ترجمه می کنه ،میشه همینی که می بینید.
    حتی منبعش رو غلط نوشته!
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

وقتی کسی دربارۀ چیزی که درباره اش هیچی نمی دونه مطلب ترجمه می کنه ،میشه همینی که می بینید.
    حتی منبعش رو غلط نوشته!
    منظورت کیه و چیه؟
    ؟؟؟
    واضح بگو...

نترس آقا جان ، منظورم مترجمی است که لینکش رو دادید.
    برداشته از کتاب Foundations of F#‎ که نویسنده اش ، Robert Pickering هست ترجمه کرده ، میگه نویسنده اش Don Syme بوده (کلی هم غلط فنی و ویرایشی داره.)
    (در این کتاب ، Don Syme فقط Foreword رو نوشته
    http://www.amazon.com/Foundations-F-.../dp/1590597575

نقل قول نوشته شده توسط mehdi311ggg مشاهده تاپیک
    نترس آقا جان
    آخـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــی ش، راحتم کردی بابا، دمت گرم

، منظورم مترجمی است که لینکش رو دادید.
    برداشته از کتاب Foundations of F#‎ که نویسنده اش ، Robert Pickering هست ترجمه کرده ، میگه نویسنده اش Don Syme بوده (کلی هم غلط فنی و ویرایشی داره.)
    (در این کتاب ، Don Syme فقط Foreword رو نوشته
    http://www.amazon.com/Foundations-F-.../dp/1590597575
    به هر حال این چیزا هستش دیگه، مهم مطالبی هست که گفته که جالبه توجهه.

بازم مرسی و تشکر

به هر حال این چیزا هستش دیگه، مهم مطالبی هست که گفته که جالبه توجهه.
    با توجه به این که مطالب خوبی می نویسی و لینک های خوبی می دی ، ازت انتظار دارم (داریم) لینک هایی رو که میذاری خودت بخونی و بعد اگه اونا رو گذاشتی اینجا ، یعنی که خوندی و تاییدشون کردی.
    این نوشته رو کسی نخونه بهتره. (برای کسی که اصلا نمی دونه FP چیه ، خیلی گیج کننده است؛ خیلی بد ترجمه شده)
    ممنون

با توجه به این که مطالب خوبی می نویسی و لینک های خوبی می دی ، ازت انتظار دارم (داریم) لینک هایی رو که میذاری خودت بخونی و بعد اگه اونا رو گذاشتی اینجا ، یعنی که خوندی و تاییدشون کردی.
    این نوشته رو کسی نخونه بهتره. (برای کسی که اصلا نمی دونه FP چیه ، خیلی گیج کننده است؛ خیلی بد ترجمه شده)
    ممنون
    کاملا حرفت درسته و من هم دقیقا قبل از اینکه بزارمش، کامل خوندمش و این نکاتی رو که بهشون اشاره کردی، من هم بهشون پی بردم ولی گفتم 10 درصد بهتر از صفر درصده، وسه ی همین گفتم خوبه که بیام خودم یه سری اصلاحات اولیه تو متنش انجام بدم و بعد بزارم تو سایت، ولی یکم که فکر کردم، گفتم شاید کاره خیلی درستی نباشه، این شد که خود لینکش رو گذاشتم.

ولی در کل موافقم با شما. سعی می کنم در آینده درصد کاتالیزور رو بالاتر ببرم.

با تشکر

البته در این لینک هم می تونید فیلم کنفرانس لوکا درباره ی #F رو که در کنفرانس PDC ماکروسافت مطرح شده بود، ببینید یا دانلود کنید.
    جالب بود. امروز بالاخره فرصت کردم ببینم. یارو با لهجۀ غلیظ ایتالیایی در یک جمع امریکایی خیلی خوب ارائه میده
    (شوخی های جالبی هم داره که نمیذاره ملت خسته بشن)

من می خواستم برم کمی درباره #J بررسی و مطالعه کنم که یه هو این هم اضافه شد!!!!!
    تقصیر ما نیست رفیق می ترسم هنوز اینم نخونده باشیم که H# رو بده بیرون . ماکروسافته دیگه
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

بی خود نمی خواد بترسی، مطمئن باش ماکروسافت این کار رو می کنه.

ولی چیزی که مهمه اینه کی ببینی کدوم الان به دردت میخوره، بعد بری دنبالش.

و یه چیز دیگه، همونطور که خودت هم متوجه شدی، قبل از اینکه آدم بخواد بره طرف یه چیز باید کلی روش پیش مطالعه بکنه که ببینه چه آینده ای خواهد داشت. زبونی مثل #J از اول هم معلوم بود که عاقبت آنچنان روشنی رو دنبال نمی کنه (البته خیلی بحثش مفصله) ولی زبونی مثل #F می خواد بیاد تا نگاهی جدید به برنامه نویسان تابعی بده و اونهارو با ساختار ساده ی خودش، وارد فاز جدیدی از شئ گرایی تابع محور بکنه و البته هم تا اونجاییش که من فهمیدم، قرار مثل سی شارپ در زبون های شئ گرا جایی وسه ی خودش پیدا کنه. وسه ی همین من فکر می کنم که اف شارپ زبونی خواهد بود و خواهد موند و دنباله خواهد داشت و ... .

دیگه حوصله نوشتن ندارم، چون ساعت 1 هستش. مفصل بعدن بحث رو ادامه خواهیم داد با دوستان.

بی خود نمی خواد بترسی، مطمئن باش ماکروسافت این کار رو می کنه.
    مطمئنم رفیق عادت کردیم به یک سال در میون زبون برنامه نویسی جدید بیرون دادنای ماکروسافت
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

جالب بود. امروز بالاخره فرصت کردم ببینم. یارو با لهجۀ غلیظ ایتالیایی در یک جمع امریکایی خیلی خوب ارائه میده
    (شوخی های جالبی هم داره که نمیذاره ملت خسته بشن)
    آره، دقیقا و البته خیلی جالب کنفرانس میده. از اولش که با عکسی از فیلم ماتریکس شروع می کنه و با زبون بی زبونی میگه که اف شارپ انقلابی خواهد بود در زبان های تابعی. در ادامه یه مثال خیلی جالب میزنه از نحوه ی کار برنامه نویسی شئ گرا و بعد با زیر سوال بردن یکی از ابتدایی ترین دستورات برنامه نویسی شئ گرا ادامه میده و بعد میره سراغ ویژوال استودیویی که Disable Evvvvvvvvvvvvvvvery Thing شده و رسما ویژوال استودیو رو به سه نقطه میکشه و البته این شروع کارشه. اون وسطا که دیگه رسما فوش رو میکشه به سی شارپ و الباقیه زبون های شئ گرا ولی اول تا آخرش جالب ارائه کرد و مثال های کاربردی و خوبی زد و البته از جوک هاش هم نمیشه گذشت.

تقصیر ما نیست رفیق می ترسم هنوز اینم نخونده باشیم که H# رو بده بیرون . ماکروسافته دیگه
    دوست عزیز این رفتار ماکروسافت در پی طرز تفکرش مبنی بر One Platform, Any Languages هست که قبلا دوستان خیلی بهش اشاره کردن و توضیحاتی راجع بهش دادن ولی چیزی که هست باید دید در چه زمینه هایی ماکروسافت زبون قدرتمندی نداره، خیلی واضح خواهد بود که در اون زمینه ها میاد و یه چیزی ارائه می کنه مثل #C چند ساله پیش برای شئ گراییش، #F برای تابع محوریش یا M برای مدل سازیش و غیره.

وبلاگ اخباری در مورد #F

وبلاگ دان سیم در مورد #F

وبلاگ لوک هوبان

کتاب فونداسیون اف شارپ

کتابی دیگر

و اما کتاب 370 صفحه ایه "#F برای دانشمندان" (F#‎ for Scientists) نوشته ی جون هاروپ با پیش گفتاری از دان سیم از انتشارات وایلی با محتویات زیر به چاپ رسید:

فهرست:
    مقدمه
    رهنمود های برنامه نویسی
    خلاصه ای از تاریخچه ی #F
    مزایای #F
    معرفی #F
    برنامه نویسی دستوری
    برنامه نویسی تابعی
    ساختار برنامه
    تو در تویی
    عامل یابی
    مدل ها
    اشیاء
    طراحی تابع گرا
    توسعه ی #F
    ساختار داده
    پیچیدگی الگوریتمی
    آرایه ها
    لیست ها
    مجموعه ها
    هش تیبل ها
    مپ ها
    انتخاب یک ساختار داده
    دنباله ها
    محتویات ناهمگن
    درخت ها
    آنالیز عددی
    نمایش اعداد
    جبر
    تناسب
    معادلات درجه دو
    میانه و واریانس
    سایر
    ورودی و خروجی
    چاپ
    چاپ جنریک
    خواندن و نوشتن از فایل
    سریال کردن
    تجزیه و تحلیل
    مثال هایی ساده
    تابعی
    عددی
    رشته
    لیست
    آرایه
    توابع سطح بالا
    ویژوالیزیشن
    فرم های ویندوزی
    دایرکت اکس مدیریت شده
    تبدیل اشیاء
    بهینه سازی
    زمانی
    پروفایلی
    بهینه سازی الگوریتمی
    بهینه سازی سطح پایین
    کتابخانه ها
    بار گزاری کتابخانه های دات نت
    چارت و گرافیک
    ترد ها
    اعداد رندم
    عبارات با قاعده
    وکتور ها و ماتریس ها
    دانلود از وب
    مقایسه
    هندل XML
    فراخوانی کتابخانه های نیتیو
    تغییر شکل فوریه
    متا پروگرمینگ
    پایگاه داده ها
    تغذیه ی بانک داده ها
    سرویس های وب
    دیتابیس های مرتبط
    پتانسل کار مشترک
    اکسل
    مطلب
    Matematica
    مثال های پیچیده
    تغییر شکل سریع فوریه
    قانون نیم دایره
    یافتن n ام همسایه ی نزدیگ
    نقشه های منطقی
    پویایی بی درنگ
    من هنوز خودم وقت نکردم کتاب رو بخونم ولی تا اونجایی با یه نگاه انداختن ازش فهمیدم، کتاب بدی نبود و جالب به نظرم می اومد.

اگر کسی می خواست، پیغام خصوصی بده تا وسش بفرستم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •