نمایش نتایج 1 تا 40 از 162

نام تاپیک: AVR

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: AVR

سلام.آقا ما جواب نخواستیم. این توضیحاتو خودم بلدم. بابا مثلا مهندس کامپیوترم.من برنامه را می خواستم که انگار شما فقط دارید منو می پیچونید.تازه امروز بالاخره جواب گرفتم . خداحافظ

کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری

Question نقل قول: AVR

سلام. دوشت عزیز من یک مدار دارم که روی ال سی دی چهار مقدار خروجی رو بهم نشون میده. حالا میخوام یک پورت USB بهش اضافه کنم تا این اطلاعات را از طریق این پورت وارد برنامه ای بکنه که با دلفی 7 نوشتم.

حالا میخواستم ببینم چه طور میتونم توی برنامه ام پورت USB رو بشناسم و این اطلاعات رو بخونم. لطفا بهم کمک کنید. خیلی خیلی بهش نیاز دارم. اگه کامپوننتی هم دارید لطف کنید و بهم معرفی کنید. باز هم ممنون از راهنماییتون.

سلام
    من میخوام با بسکام از portc.2 که وصله به یه میکرو سوییچ ورودی بگیرم
    مثلا وقتی vcc وصل شد به اون پین میکرو بفهمه و یکسری دستوراتو انجام بده ، زمانی ام که ولتاژ قطع شد یکسری دستوره دیگه انجام بدم.
    اینم کدمه :
    Do While Portc.2 == 0
    portb.6=1
    Loop
    Do While Portc.2 == 1
    portb.6=1
    Loop
    قبلش هم portc رو به عنوان ورودی معرفی کردم.
    حالا موقع کامپایل اروره invalid datatype میده
    میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید که بدونم مشکل چیه
    ممنون

لااقل یکی بگه چطوری میتونم حالیش کنم که تو یک بیت از یک پورت ولتاژ هست یا نه؟ بنویسم portc.0==0 یا 1 میفهمه خودش؟

سلام اگر از برنامه الکترو برای program کردن آی سی استفاده کنی مشکلت حل می شه.
    بازم اگه مشکلی داشتی به انجمن Roboforum.ir یه سری بزن انشاالله مشکلت برطرف میشه.

نقل قول نوشته شده توسط sudy3090 مشاهده تاپیک
    سلام.آقا ما جواب نخواستیم. این توضیحاتو خودم بلدم. بابا مثلا مهندس کامپیوترم.من برنامه را می خواستم که انگار شما فقط دارید منو می پیچونید.تازه امروز بالاخره جواب گرفتم . خداحافظ

چه طرز حرف زدنه .واقعا بعضی ها ادم رو به تعجب وا میدارن که اینا واقعا 12 13 سال درس خوندن ودانشجو هستن.از همون اول که استاد رو با نشون داد مشخص بود ادم با ادبی نیست
    خیلی خیلی بی ادبانه حرف زدید.
    من از شما دوست عزیز معذرت خواهی میکنم عوض این طرف
    وقتی مفت مفت مدرک بدن همینه وضعمون دیگه

با سلام به اساتید گرامی خودم. چند وقتیه به دنبال چگونگی ارتباط میکرو AVR به جی اس ام مودم ویوکام هستم.این مودم پورت کام هم داره.اگر کسی از نظر چگونگی این ارتباط و توضیح ویا عکسی که بتوان پایه های میکرو را به ما نشان بده و منو ارشاد کنه ممنون میشم. باز هم از همه تشکر میکنم.

نقل قول نوشته شده توسط sudy3090 مشاهده تاپیک
    اين همه طرف جوابتو داد. چه بيشعور...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •