سلام.آقا ما جواب نخواستیم. این توضیحاتو خودم بلدم. بابا مثلا مهندس کامپیوترم.من برنامه را می خواستم که انگار شما فقط دارید منو می پیچونید.تازه امروز بالاخره جواب گرفتم . خداحافظ
سلام.آقا ما جواب نخواستیم. این توضیحاتو خودم بلدم. بابا مثلا مهندس کامپیوترم.من برنامه را می خواستم که انگار شما فقط دارید منو می پیچونید.تازه امروز بالاخره جواب گرفتم . خداحافظ
سلام. دوشت عزیز من یک مدار دارم که روی ال سی دی چهار مقدار خروجی رو بهم نشون میده. حالا میخوام یک پورت USB بهش اضافه کنم تا این اطلاعات را از طریق این پورت وارد برنامه ای بکنه که با دلفی 7 نوشتم.
حالا میخواستم ببینم چه طور میتونم توی برنامه ام پورت USB رو بشناسم و این اطلاعات رو بخونم. لطفا بهم کمک کنید. خیلی خیلی بهش نیاز دارم. اگه کامپوننتی هم دارید لطف کنید و بهم معرفی کنید. باز هم ممنون از راهنماییتون.
سلام
من میخوام با بسکام از portc.2 که وصله به یه میکرو سوییچ ورودی بگیرم
مثلا وقتی vcc وصل شد به اون پین میکرو بفهمه و یکسری دستوراتو انجام بده ، زمانی ام که ولتاژ قطع شد یکسری دستوره دیگه انجام بدم.
اینم کدمه :
Do While Portc.2 == 0
portb.6=1
Loop
Do While Portc.2 == 1
portb.6=1
Loop
قبلش هم portc رو به عنوان ورودی معرفی کردم.
حالا موقع کامپایل اروره invalid datatype میده
میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید که بدونم مشکل چیه
ممنون
لااقل یکی بگه چطوری میتونم حالیش کنم که تو یک بیت از یک پورت ولتاژ هست یا نه؟ بنویسم portc.0==0 یا 1 میفهمه خودش؟
سلام اگر از برنامه الکترو برای program کردن آی سی استفاده کنی مشکلت حل می شه.
بازم اگه مشکلی داشتی به انجمن Roboforum.ir یه سری بزن انشاالله مشکلت برطرف میشه.
چه طرز حرف زدنه .واقعا بعضی ها ادم رو به تعجب وا میدارن که اینا واقعا 12 13 سال درس خوندن ودانشجو هستن.از همون اول که استاد رو بانشون داد مشخص بود ادم با ادبی نیست
خیلی خیلی بی ادبانه حرف زدید.
من از شما دوست عزیز معذرت خواهی میکنم عوض این طرف
وقتی مفت مفت مدرک بدن همینه وضعمون دیگه
با سلام به اساتید گرامی خودم. چند وقتیه به دنبال چگونگی ارتباط میکرو AVR به جی اس ام مودم ویوکام هستم.این مودم پورت کام هم داره.اگر کسی از نظر چگونگی این ارتباط و توضیح ویا عکسی که بتوان پایه های میکرو را به ما نشان بده و منو ارشاد کنه ممنون میشم. باز هم از همه تشکر میکنم.