نقل قول نوشته شده توسط Elham_gh مشاهده تاپیک
دوست عزیز ,
در sequence diagram , ارتباط بین کلاسها مدل نمی شود بلکه پیغامهایی که بین کلاسها رد و بدل می شود مدل می شود. ارتباط بین کلاسها با همان Class Diagram ،که حالت static یا به قول شما استاتیک کلاسها را نمایش می دهد، مدل می شود.
از طرفی در sequence diagram کلاسها در مدل سازی نقشی ندارند ، بلکه Object ها نشان داده می شوند.
از کاربردهای sequence diagram مدل سازی سناریوی Use case است.

بدین ترتیب سئوالی که من مطرح کردم کاملا درست است دوست عزیز.

این که بگوییم sequence در مدل سازی نقشی ندارند ، نمیتواند صحبت دقیقی باشد ، همین که میتوان با آنها
object ها را شناسایی کرد که البته یکی از راه های شناسایی object ها میباشد میتوان گفت که در مدل سازی
کلاس ها نقش دارند بخصوص در مدل آنالیز ، چون میتوان حداقل با جمع بندی object ها به کلاس های مورد نظر
رسید و البته این یکی از راه های یافتن کلاس ها میباشد.

نقل قول نوشته شده توسط Elham_gh مشاهده تاپیک
سئوال 1- شما چگونه مدل می کنید؟

می خواهیم مجموعه ای از شرطها را در Class diagram مدل کنیم. مثلا شرط ما می تونه به این صورت ها باشه:
Age<23
Age <23 AND Gender=Female
Not MaritalStatus=Married
Gender=Female OR MaritalSatus=Married
نمونه استفاده از این مسئله زیاد است.شما می تونید تو سیستمهای مختلف نمونه های آن را ببینید.مثل:
شرایط احراز یک شغل- نحوه محاسبه یک مقدار در شرایط مختلف –شرایط استفاده از وام و ......
حالابریم سر بحث اصلی : مدل کردن شرط در کلاس دیاگرام ...

بحث روی این قضیه نیازمند مطالعات بیشتری است ولی تا اونجایی که من میدانم شرط ها در کلاس دیاگرام مدل نمیشوند بلکه در درون متدها پیاده سازی میشوند و مسئله دیگری هم که مهم است این است که باید بدانیم که پس از احراز و مورد تایید قرار گرفتن یک شرط چه عملی ممکن است رخ دهد ، آن موقع قسمتی از بحث ما بر میگردد به طرف design pattern ها مثلا :

در الگوی simple factory با برقراری یک شرط یکی از کلاس هاس مشتق شده از کلاس abstract انتخاب و نمونه سازی میشود ...

احتمالا در مدل کردن شرط ها از سناریوی یوزکیس شروع میشه ، در sequence digram و همچنین در activity هم بحث میشه ... پس احتمالا میبایستی بر روی این موارد هم تمرکز کرد و همچنین بر روی کلاس دیاگرام که مورد اصلی سوال است ...

فعلا تا این حد در توانم بود ...

تا بعد ..

موفق باشید.

یا علی.