نقل قول نوشته شده توسط Elham_gh مشاهده تاپیک
یکسری سئوال مطرح می شه و از بقیه دوستان خواسته می شه جوابی که می دونن بگن. اینکه جوابش چیه و یا اگه اون مسئله رو چطور طراحی و مدل و یا آنالیز می کنند. و یا از چه pattern ی استفاده می کنند. در نهایت جوابها جمع بندی می شه و نفر بعدی سئوال دیگه ای رو مطرح می کنه. جمع بندی هر سئوال به عهده مطرح کننده سئوال است.
فقط سئوال این مدلی نباشه که سیستم حسابداری را چگونه طراحی می کنید!!!
نقل قول نوشته شده توسط Itist82 مشاهده تاپیک
سلام به همه
امیدوارم سوالم توی محدوده این تاپیک باشه

فرض کنید می خواهیم یه پایگاه داده طراحی کنیم برای نگه داشتن اطلاعات شجره نامه ای یه خانواده. شرایط رو این جوری بگیرید که در زیر می گم و اگه چیز دیگه هم به ذهنتون رسید بهش اضافه کنید:

اتربیوت هایی مثل نام و جنسیت و تاریخ تولد و ... از افراد ثبت می شه، هر کس در طول زندگی ممکنه 0 تا n بار ازدواج کنه و می خواهیم اطلاعات همه همسرانشو داشته باشیم(با داشتن کلید اصلی یه نفر بشه گفت همسرانش کی ها بودن) می خواهیم فرزندان هر کس هم معلوم باشه(راطه خواهر برادری رو هم شاید جدا در نظر بگیریم بهتر باشه چون ممکنه نشه از روی اطلاعات مادر پدر اونو پیدا کرد، مثلا از مادر یا از پدر از هم جدا باشن).

فرض کنید بخواهیم کوئری هایی مثل پیدا کردن فامیل های درجه یک هر فرد و نسبت دونفر و اینا رو بگیریم.
من فکر می کنم این سیستم یه موجودیت قوی داره به اسم فرد. اما یه مشکل اساسی داره، اینکه اون موجودیت یه رابطه چند به چند با خودش داره برای نشون دادن ازدواج! حتی اگه ازدواج رو یه موجودیت جدا بگیریم یه سیکل بد جور به وجود میاد از "فرد" به "ازدواج" و از اون باز به "فرد". من هر چی فکر کردم راه دیگه ای به ذهنم نرسید که چه کار باید کرد. چون این جوری اصلا نمی شه با این پایگاه داده کار کرد.
تنها چیز دیگه ای که به ذهنم رسید این بود که دوتا جدول بگیریم و خانم ها و آقایون رو جدا کنیم!!!! حالا بین این دو جدول یه واسط داریم که همون موجودیت ازدواجه. ولی در این حالت هم نمی دونم رابطه ی فرزندی رو چه جوری نشون بدم!
نظرتون چیه؟
نقل قول اولی رو با دقت بخونید.
اینجا مربوط به سوالاتی است که به صورت جامع مسائل رو پوشش میده و کاری به یک سیستم خاص و مسئله ای خاص نداره.

لطفا از تکرار چنین مواردی پرهیز کنید تا این تاپیک مسیر خوبی رو برای پیشرفت پیدا کنه.

اگه بخواهیم مثل سوال شما رو اینجا مطح کنیم باید تقریبا کل بخش رو تو همین تاپیک خلاصه کنیم.

بهتره مثل بقیه اعضا سوالتون رو در یک تاپیک مجزا مطح کنید ، تا بهتر و زودتر به جواب برسید.

ممنون.
نقل قول نوشته شده توسط Elham_gh مشاهده تاپیک
دوست عزیز بعد از به جواب رسیدن سئوال اول , مسئله شما رو یه کم بهینه و مطرحش می کنیم.
ممنون
نمیدونم بهینه که بشه چه جور میشه اما من ترجیح میدم سوالات حول محور سوالاتی مثل سوال اول بچرخه ، و وارد مسائل خاص در یک سیستم خاص نشه.

البته احتمالا میشه سوال رو طوری مطرح کرد که جامعیت داشته باشه. انشاالله که این سوال هم بعدا همین طور بشه.

موفق باشید.