دوست عزیز! تناقضی در صحبت هایتان هست؛ از یک طرف کاملا با این کار مخالفید و از طرف دیگر برای آن پیشنهادات اصلاحی دارید؟!
ابتدا بگویم که هر زبانی امتیازاتی دارد. فارسی که جای خود دارد. اتفاقا همین نحو موجود هم یک قابلیت ابتکاری برگرفته از زبان فارسی دارد که زبان های موجود ندارند. فعلا جای بیانش نیست. ضمنا، اینکه Print کاربرد اسمی و فعلی دارد، در برنامه نویسی چه نقشی دارد؟

این قسمت رو برای همه می نویسم:
پیگیری این پروژه برای من و هر فارسی زبان دیگری که آن را به عهده گیرد، آموزه هایی دارد که هرگز با پیاده سازی یک زبان لاتینِ موجود حاصل نمی شود. ببینید، نحو نهایی برای شما آشنا است چون به زبان های امروزی می ماند. اما اینطور نبوده که من مثلا به یک باره نحو #C را ترجمه کنم. بلکه ساختارها سیر تکامل داشته اند. شاید برایتان جالب باشد که بگویم اولین نسخه گرامر 2000 تضاد داشت!! کم کم قواعد اصلاح و تضادها برطرف شد تا جایی که من گفتم نکند همان سیری که طی سال ها، زبان های دیگر داشته اند، این زبان هم دارد دنبال می کند؟! بگذارید مثال بیاورم.
مثلا نقطه در «فارسی.پایانه»، عملگر حوزه است. اما در ابتدا نظر من این بود که طبق قواعد زبان فارسی باید «پایانه» را به صورت مضاف و قبل از «فارسی» آورد: «پایانۀ فارسی». سعی کردم با الگوبرداری از اسمالتاک آن را پیاده کنم، اما نشد. فکر می کنید چرا؟ راهنمایی می کنم: برخلاف مضاف، فعل (فراخوانی متد) باید بعد از گروه اسمی بیاید. برای لزوم یک نماد مانند نقطه دلیل دیگری هم می توان آورد: بدون آن نمی توان (در آینده) امکانات Intellisense را به محیط توسعه افزود.
مثال دیگرش همین قالب فعل هاست که گفتید. من ابتدا می خواستم نحو به گونه ای باشد که شناسۀ فعل (متد) به تناسب کاربرد (فراخوانی) تغییر کند. مثلا در بدنه کلاس بنویسیم «چاپ کنم» و در بیرون «چاپ کن» و در جای دیگر «چاپ کند». برای یافتن راه حل به سراغ زبان هایی گشتم که به انگلیسی طبیعی نزدیک باشند. کوبول چنین ادعایی دارد، اما این زبان صِرفا کلی کلیدواژه دارد که خیلی از آنها حشو هستند و به این گونه سعی دارد دستورات را به قالب جملات انگلیسی نزدیک کند (مثلا Add x To y). اما من به دنبال نحوی بودم که به برنامه نویس هم اجازه تعریف چنین افعالی را بدهد، و کوبول چنین قابلیتی نداشت. به هر حال این قابلیت هم (تغییر شناسۀ افعال) خیلی زائد و پرهزینه می آمد و کنار گذاشته شد.