-
جمعه 08 آذر 1387, 10:05 صبح
کاربر دائمی
نقل قول: بحث بر روی دات نت و آینده ی پیش روی آن
یکی از دلایلی که مایکروسافت رو وادار به تولید یک پلتفرم گسترده و یکپارچه برای تولید نرم افزار کرد، وجود پیچیدگیهای زیاد تکنولوژی های قبل از دات نت برای توسعه بود، تکنولوژی های قبل از دات نت مثل Com به سختی میتونستند توسعه پیدا کنند، چون در زمان طراحی آنها، آینده نگری زیادی نشده بود، همینطور یکی از اهداف ساخت زبان سی شارپ محدودیتهایی بود که در توسعه ی C++ وجود داشت که باعث شد مایکروسافت به فکر ساخت زبانی بیفته که قدرت C++ رو داشته باشه، در عین حال بتونه به راحتی اونو به هر صورتی که بخواد توسعه بده، که دقیقا هم همین اتفاق افتاد، یعنی از زمان ظهور نسخه ی اولیه ی دات نت تا بحال، تغییرات بنیادی زیادی در این پلتفرم و همچنین در زبانهای آن (خصوصا سی شارپ) داده شده، اما من خودم شخصا با توجه به تجربه ی چند ساله ای که در تدریس و تحقیق در زمینه ی دات نت دارم، همیشه از ویژگیهای جدید دات نت استقبال کردم و اگرچه مایکروسافت در ابتدای انتشار نسخه ی 3.5 ار دات نت، به برنامه نویسان میگفت شما مجبور نیستید از نسخه ی 3.5 استفاده کنید و میتوانید از همون نسخه ی 2 استفاده کنید، ولی من سعی کردم که خودم رو با ویژگیهای جدید این پلتفرم وفق بدم، چون امکاناتی که در حال اضافه شدن به این پلتفرم میباشد، واقعا ارزش مهاجرت از نسخه ی قدیمی به نسخه ی جدیدتر رو داره، البته هنوز هم یک سری از برنامه ها رو با همون 2.0 مینویسم و مشکلی هم پیش نیومده(با توجه به نسخه ی جدید Visual Studio که همون 2008 هست و امکان تولید نرم افزار به صورت Multi Targeting رو دارا می باشد)
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت