نقل قول نوشته شده توسط samanff2000 مشاهده تاپیک
سلام
من برنامه ای با BindingSource نوشتم میخواهم گذارش بگیرم ولی با کرستال مجبورم بانک رو انتخاب کنم . نمیتونم BindingSource را انتخاب کنم اگر کسی میتونه به من کمک کنه من هرچی توی این سایت و جاهای دیگه گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون مشم کمک کنید و این که در هیج کتابی و جزوه ای من ندیدم در باره BindingSource توضیح کامل داده باشه اگر کسی چیزی در این موردم داره بده
کریستال ریپورت کلا چهار نوع منبع داده قبول میکنه: DataSet, DataTable, IDataReader,System.Collections.IEnumerable
حالا هر چیزی که می خواهید در کریستال ریپورت نشون بدیدباید یه جوری به یکی از این چهار تا تبدیل بشه. از قضا BindingSource یک خاصیت List داره که از نوع IEnumerable هست! فقط کافیه ازمتد SetDataSource کلاس ReportDocument استفاده کنید.
اتفاقا MSDN توضیحات کافی داره.

نقل قول نوشته شده توسط shervin_agh67 مشاهده تاپیک
ببینید شما BindingSource رو با چی پر می کنید؟ با DataSet . خوب در گزارش گیریتون هم می تونید از همون دیتاست استفاده کنید .
ولی اگر میشد از BindingSource استفاده کرد می تونستیم سطرها رو بر اساس یک فیلد مشخص مرتب کنیم . الان دقیقا مشکل من همین جاست که ما در گزارش گیریمون قادر به مرتب سازی سطر چه با BindingSource و چه با دستورات SQL نیستیم . من این مسئله رو زیاد مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد.
یه کم خلاقیت به خرج بدید مسئله ساده تر از این حرفاست!

وقتی کریستال آبجکت شما رو نمیشناسه یه دیتاست الکی منطبق بر فیلدهای لیستتون درست کنید و گزارش رو با اون طراحی کنید.