نمایش نتایج 1 تا 40 از 49

نام تاپیک: ابعاد علمی و اقتصادی کار با ++C/C در ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: ابعاد علمی و اقتصادی کار با ++C/C در ایران

با تشکر فراوان از شما مدیر محترم که مطالب بنده را به دقت مطالعه فرمودید و نکات اشتباه کار من رو به من یادآوری می کنید.
    راستش همانطور که اشاره کردم ما در این زمینه کتاب کم نداریم ، ولی به دلیل وسعت بیش از حد مطلب تا الان کتاب خوبی رو ندیدم که همه مطالب رو پوشش بده، هر کتابی رو که می خوندم مقداری کمی از هر مبحث رو توضیح می داد . این شد که خودم شروع به نوشتن مقاله و تحقیق در زمینه های توضیح نداده شدم که واقعا برام سنگین بود . اون زمان که من سی رو شروع کردم ، با کتاب هربرت شیلد شروع کردم و سی++ را با دیتل خوندم و ویژوال اون رو با یک کتاب جامع از انتشارات McGrawHill ادامه دادم (اسم دقیقش یادم نیست) خوب الان که نگاه می کنم می بینم دلیل شکست من توی این زبان این بود که اولا راهنمای درستی نداشتم :
    توی دانشگاه تمام اساتید ما سی ++ رو تا سطح متوسط کا کرده بودن و از هر کسی که سوال می پرسیدم کسی بلد نبود.
    دوم : منبع خوبی رو نمی شناختم :
    شما الان از هر کسی که بپرسی برای شروع زبان سی چه کتابی کار کنم میگه یا هربرت شیلد و یا دیتل رو بخون ( لااقل این کتابهایی هست که در دانشگاههای ایران تدریس میشه). اما اگر بگی میخوام ویژوال سی++ کار کنم هر کسی یک منبع رو معرفی می کنه و نظرهای متفاوتی وجود داره . این رو هم بگم یکی از دلایلی که اینقدر نسخه ویژوال این زبان برای دانشجو سخت جلوه می کنه و در حالیکه با نسخه کنسولش براحتی کار می کنه اینه که کار با win32 و MFC رو تحت سی تجربه نکردن و از یک زبان تقریبا قابل فهم به یک محیط نا آشنا وارد می شوند. کتابهای خودآموز و ... شیوه درس دانشون معمولا به این صورته که در مورد کدهای نوشته شده توسط wizard برنامه به هیچ وجه توضیح نمی دن و فقط می گن که در فلان قسمت، کد مورد نظرت رو درج کن تا موقع لود برنامه اجرا بشه .
    توضیح بعضی از این کدها نیاز به کمی دانش اسمبلی دارد مثلا اصلاح کننده ها و دستورات پیش پردازنده ای موجود رو اگر بخواید به طور عمقی بررسی کنید باید کد زبان ماشین اون رو بررسی کنید .اما منظور من از دانستن دانش اسمبلی نتنها یادگیری خود زبان بود بلکه بعدها در حین کار نیز به این دانش نیاز خواهید داشت . بطور مثال شما برای برنامه نویسی یک سیستم کنترل کیفی روغن در یک کارخانه مواد غذایی استخدام شده اید(مثالش نمی دنم از کجا به ذهنم رسید) ، سیستم در ابتدا نیاز به یک پشته نرم افزاری جهت بررسی سیکل دستورات و .. دارد جدای از اینکه برنامه نویسی سخت افزار این سیستم را خود شما باید انجام دهید یا برنامه نویس مخصوص ، زمانیکه شما قصد نوشتن یک سیستم کنترل نرم افزاری برای این سیستم را دارید باید دانش خوبی از معماری و زبان ماشین داشته باشید . برنامه نویسی سطح پائین همیشه برنامه نویسی برای سیستمهای پنتیوم یا اینتل نیست گاهی وقتها باید برای کامپیوتر پایه ای که خود طراحی کردید برنامه بنویسید ، کارفرما در این مرحله ترجیح می دهد شخصی را استخدام کند که هم معماری سیستم را طراحی و اجرا کند و هم برنامه نویسی آن را ، چون در موقع نقص فنی فقط با یک نفر سر و کار دارد . دقت کنید که از نظر من بدست آوردن آدرسهای حافظه ای و تبدیل آدرسها به مبناهای متفاوت هم جزئی از یادگیری اسمبلی به حساب میآید.
    اما در خصوص کتابخانه های استاندارد هم همه ما با STL آشنایی داریم . اما بگذارید یک مثال برای شما بزنم :
    فرض کنید شما در حال نوشتن سیستم حسابداری برای شرکت B هستید ، شما قبلا سیستمی مشابه رو برای شرکت A نوشتید و در نوشتن دوباره این برنامه تنها کافیست که از کدهای اولی به همراه مقداری تغییرات استفاده کنید . درسته که در نوشتن سیستم اول ممکنه که از STL استفاده کرده باشیم و ماهها وقت صرف کرده باشیم ولی آیا به نظر شما عاقلانه بود که در طراحی سیستم دوم هم از پایه شروع می کردیم . درسته که در طراحی برنامه های ما کتابخانه های استاندارد و رایگان کمک بزرگی به ما می کنن ولی قبول کنید که تا تجربه کسب نکنید نوشتن برنامه های بزرگتر برای شما آسانتر نمی شود .

در خصوص سطح دانشجویان کشور هم که اشاره کردید واقعا حق با شماست شاید 98% دانشجویان ما به دلیل ضعف در زبان قادر به مطالعه منابع قوی در این زمینه نیستند ( تازه من که دانشجوی آزاد هستم وضع رو در دانشگاه خودمون رو خیلی خرابتر می بینم ) ، ولی مشکلی که از جمله خود من با اون درگیر بودم writing محاوره ای بود . قبلا که توی سایت topcoder سوال می پرسیدم، من خودم خیلی سعی می کردم قوانین نوشتاری رو رعایت کنم ولی در دست آخر می دیدم که طرف باز هم حرف من رو نفهمید و یا به یک زبان محاوره ای مشکلی صحبت می کرد که من متوجه نمی شدم (خودمو کشتم آخرم نفهمیدم اینا چی می گفتن) تازه تالارهای برنامه نویسی خیلی خوبه وقتی وارد تالارهای امنیت شبکه میشی فکر می کنی اینا واقعا انگلیسی صحبت می کنن؟ توصیه من به دانشجویان عزیز مطالعه عمیق تر در زبان انگلسیی و از آن مهمتر گرفتن مدرک IELTS یا تافل هست که بعدا در حین کار و ادامه تحصیل شدیدا به اون نیاز دارید .
    سخن رو کوتاه می کنم . فکر میکنم حرفهایی که زدم با تفکر خیلی از دوستان چندان تطابقی نداشته باشه خوشحال می شم نظر شما رو هم بشنوم .
    آخرین ویرایش به وسیله shervin_agh67 : سه شنبه 10 دی 1387 در 15:31 عصر دلیل: غلط املایی ( چیکار کنم بچه تازه رفتم مدرسه)

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •