-
پنج شنبه 12 دی 1387, 15:50 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: ابعاد علمی و اقتصادی کار با ++C/C در ایران
با توجه به صحبت های گفته شده توسط دوستان، من به این نتیجه رسیدم که:
به خاطر خشنی که زبان سی پلاس پلاس در ابتدا از خودش به برنامه نویسان تازه کار و مبتدی دنیای برنامه نویسی ارائه می کنه، عموما این افراد بعد از مدت کمی از اون دل زده می شن و میرن سراغ یه زبون جذاب دیگه مثل سی شارپ یا وی بی یا دلفی و امثال اینها.
منظورم از خشن بودن اینهاست:
1- پیشبرد برنامه هایی که می خواد با این زبون نوشته بشه، برای تازه کار ها خیلی طول می کشه و باید صد ها خط کد بنویسن تا مثلا تازه یه فرم ساده ی ساده طراحی بکنن؛
2- سطح علمی ای که نیاز هست برای پیشبرد کد ها و برنامه ها در این زبان، باید بالا باشه. یعنی باید فرد اصول بنیادی مثل شئ گرایی و غیره رو واقعا بلد باشه و کاملا با اونها در حد بالایی آشنا باشه و معماری های متفاوت رو قشنگ بلد باشه و متوجه طرز رفتار اونها باشه. در واقع نمیشه مثل سی شارپ برنامه نویسان آب نمکی ای داشت که کلی هم ادعا دارن و ... (به کسی بر نخوره، من خودم سی شارپ کارم)
3- از اونجایی که در مملکت ما خیلی آداما می خوان راحت باشن و همه چیز مثل هلو وسشون باشه، این میشه که سختی هایی که در یاد گیری اصول این زبان خودش رو نشون میده، باعث میشه تا سست عنصران راحت طلب، از این زبون گریزان بشن و اونرو ترک کنن.
خوب، با توجه به اینها پس می فهمیم که برای یه برنامه نویس که می خواد تازه شروع به یاد گیری بکنه، اگر واقعا سخت کوش نباشه و راحت طلبی بخواد پیشه بکنه، خیلی واضحه که بعد از مدتی اگر از سی / سی پلاس پلاس شروع کرده باشه، اون رو ول می کنه و میره سراغ یه زبون دیگه.
ولی بعد از مدتی که اومد و مثلا با سی شارپ کد نویسی های کوتاه و خفن کرد و به تبع باهاش هال کرد، اون موقع زمانیست که فرد می تونه درک مفاهیم رو در خودش زیاد کنه چرا که نحوی که باعث خستگی و دل زدگیش نمیشه. به این خاطر که در یه فضای ویژوال داره کار می کنه و محیط پیرامونش(GUI)، براش جذابه و کشش داره و خشکی مفاهیم رو براش کاهش میده و مثل محیط سی نیست که فقط بخواد با کد ها سر و کله بزنه. در واقع به خاطر زیبایی های دور اطرافش، گول می خوره و ...
اینجاست که فرد کمی تجربه در زمینه ی برنامه نویسی پیدا می کنه و دیگه نوشتن صد ها و هزاران خط کد براش خسته کننده و آزار دهنده نیست. در چنین برهه ای فرد پتانسیل سوئیچ رو به سی پیدا می کنه.
پ ن 1: مطالب بالا نظر شخصیه و در نتیجه ی مباحث مطرح شده توسط دوستان بیان شده.
پ ن 2:در صورت اشتباه بودن، خوشحال می شم مطرح کنید.
پ ن 3: اینکه چند بار از سی شارپ اسم بردم به این خاطر بود که خودم سی شارپ کار هستم و تبع با توجه به اون مسائلی مطرح شد.
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت