اره معلومه ! اگه این قدر به ملت نمی انداخت مطمعن باش کمتر از 400 نمیفروخت !فکر نمیکنم ایران هاست در سال 400 گیگ بفروشه! اگه مشتری داری دست ما رو هم بگیر...
من برام کافیه که همین 200 تومن رو در بیارم شده گیگی 7000 تومن (میخوام کل هاستینگهای ایران ورشکست بشن)
مگه تو هم داری؟!اگه مشتری داری دست ما رو هم بگیر
بابا ادرس بده ببینم چی کار میکنی با ملت
جوونی اسپانسر میخوای چیکار؟ 2 سال قشنگ بشین کد بنویس تازه میشه 18 سالت!![]()
![]()
نمیخوام !
همین 4 ماه هم که الافش هستم بسشه . مطمعن باش اگه روزی 3 ساعت بشینی پای برنامت برای کنترل خطاهای احتمالی و عوض کردن روز به روز متناسب با تکنولوژی دیگه حال نداری نگاهش هم کنی !
(البته یه یک ماهی دیه هم کار داره!)
فکر کنم جواب رو بالا بهت دادم !من میگم بجای Dedicated از این نمایندگی ها بگیر؛ مثلا 2 گیگ بهت میده تا 50 تا دومین هم ساپورت میکنه کنترل پنل تپل هم بهت میده با آرم و لوگوی خودت، سایت خودتو بزار یه 10،15 تاشم بفروش... سایت پارس دیتا، ایران هاست و Ouriran رو نگاه کن.
قیمتش حدودا یک هشتم Dedicated در میاد از لحاظ سخت افزاری هم جواب کارتو میده...
ولی در کل نچ !
نمیخوام در حالی که میتونم یه اختصاصی بگیرم ماهی فلان قیمت بیام با این بنداز بنداز ماهی فلان * 2 رو بدم ایرانی ها برا اشتراکی یا مجازی !
okهرچی رو pc ت داری رو اونم میتونی نصب کنی!
ببین منظور از لایسنس چیه؟!(معنیش رو میدونم ولی نمیدونم کدوم برنامه ها شامل میشه و کدوم نمیشه!)
وقتی این شرکت میگه نیمه وارز یعنی چی؟
ایا برا ارسال ایمیل تبلیغاتی هم بهم گیر میدن؟
اصلا فکر کن شرکت کاملا به اصوال پایبند هست . اون وقت چه اختیاراتی داری و چی ها رو نداری؟
ممنون از کمکهات :kiss:

)