نقل قول نوشته شده توسط maryamyosefi مشاهده تاپیک
با سلام و خسته نباشید
من مقاله آموزش ارتباط کریستال ریپورت با سی شارپ را خواندم اما چون من اصلا با کریستال ریپورت کار نکرده ام نمی دانم چطور یک گزارش ساده در سی شارپ که بانک اطلاعات sqlserver است ایجاد کنم ارتباط آن را برقرار کنم ویک گزارش ساده از dataset ها داشته باشم لطفا راهنمای بیشتر و منابعی که بتوانم از آن استفاده کنم را به من بگویید
سلام
من چگونگی استفاده از کریستال ریپورت رو برات میگم .
از قسمتsulotion روی نام پروژت راست کلیک کن و بعد این مراحل رو انجام بده

Add/New item/dataset.xsd
کلیک کن تا به پروژت اضا فه بشه بعد از اضافه شدن dataset.xds روی آن کلیک کن تا محیط مربوط به آن نمایانگر شود
بر روی صفحه باز شده راست کلیک کن و کزینه add/tableadapter رو انتخاب درضمن sql server رو باید نصب کرده باشی البته با اکسس وپایگاه داده های دیگر هم میشه سپس در پنجره باز شده دکمه new connection رو بزن سپسmicrosoft sql server رو انتخاب کن اگه پنجره ای باز نشد که microsoft sql server رو انتخاب کنی رو change کلیک کن وبعدmicrosoft sql server رو انتخاب کن دکمه continue رو بزن سپس در قسمت server name نام سرور sql رو وارد کن که معمولا local یا هر اسمی که داره سپس دکمه refresh رو بزن در قسمت select or enter a database name دیتا بیس رو انتخاب کن ok رو بزن سپس next بزن دوباره next بعد در پنجره tableadapter configure wizard دکمه query builder رو بزن سپس جدول دلخواه رو add کن دکمه close روبزن میبینی که در پنجره query builder نام جدول اضافه شده وجود داره که باید *(All Cloumsn) رو تیک بزنی ok رو بزن سپس دوبار next رو بزن بعد روی finish کلیک کن.
حالا به فرم یک crystalreportviewer اضافه کن.
حال از گوشه سمت راست بالای کریستال ریپورت مثلث کوچک را بزن و بعد creat a new crystal reportسپس ok شکل رو انتخاب کن ok را بزن سپس میبینی که در پنجره باز شده توی data project .......... ado.net datasetsوجود دارد از این مسیر جدولت رو انتخاب کن بعد دکمه > رو بزن بر روی next کلیک کن دوباره از پنجره ای که میبینی که جدول انتخاب شده است دکمه>> رو بزن تا فیلدها به قسمت fields to disply اضافه شن سپس سه بار next رو بزن و در پایان finish روبزن میبینی که تمام فیلد ها به crystalreport.rpt اضافه شده اند
البته با اکسس هم اینجوریه فقط بعد از انتخاب microsoft access databse file از پنجره change data source باید پایگه داده روbrowse کنی

حالا برنامه رو اجرا کن.
سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست.