با سلام.
شرمنده اگه جواب بعضی از دوستان دیر شد.
آقا دستت درد نگیره ;)
میشه بگی برای صدا چه راه کاری و پیشنهاد می کنید ؟
والا من روی صدا زیاد کار نکردم. ولی فکر کنم بشه به همین سبک عمل کرد. به این صورت که ما صدا رو تو یه مدت زمان کوتاه تو یک Stream بافر کنیم بعد این Stream رو ارسال کنیم و اونطرف هم وقتی دریافت تموم شد، اونو پخش کنیم. البته تو این نوع ارسال اگه مدت زمان بافر کردن و مدت زمان ارسال و همچنین تعداد کاربران (برای ارسال به همه) رو درست در نظر نگیریم، ممکنه صدای شنیده شده در سمت کلاینت زیاد مفهوم نباشه یابه عبارتی تیکه تیکه باشه. برای بافر کردن صدا هم فکر کنم بشه از توابع API استفاده کرد. البته فکر می کنم یه سری کامپوننت هم برای کار با میکروفون وجود داشته باشه. البته برای ارسال و دریافت صدا روی شبکه هم کامپوننت هایی وجود داره که می تونین ازش استفاده کنین. تو همین بخش هم در همین مورد زیاد بحث شده که می تونین Search کنید.
1 : من خیلی وقت پیش با Indy کار کردم و یه برنامه کوچیک نوشتم . برای مشاهده دسکتاپ کاربر از صفحه نمایش عکس میگرفتم ... تا جایی که من سورس شما را نگاه کردم شما هم همین کار را کردید نه ؟
بله. منم همین کار رو کردم. فکر نمی کنم بشه کار دیگه ای کرد. البته تو این پروژه برای اینکه مشخص بشه کاربر کلاینت داره چیکار می کنه، ما باید عکس رو طوری بگیریم که اشاره گر ماوس هم توش باشه. برای اینکار، بعد از اینکه عکس رو از دسکتاپ میگیریم و توی یک متغیر از نوع Bitmap ذخیره می کنیم، با یک زیربرنامه دیگه شکل ماوس رو در جای خودش روی تصویر می کشیم. البته سعی کردم نام زیربرنامه ها جوری باشه تا بیانگر کارشون باشه.

2 : من نتونستم کامپایل کنم Clientsocket و ServerSocket را نمیشناسه ... این 2 بخشی از بسته های دلفی هستن؟ یا نه باید نصب بشن ! ببخشید چه میشه کرد تازه کاریم دیگه
بله. این دو کامپوننت جزئی از ابزار خود دلفی هستند. فقط باید یه زحمت کوچولو بکشی و نصبشون کنین. برای نصب هم ابتدا از منوی Component گزینه Install Package رو انتخاب می کنین. بعد روی دگمه Add کلیک می کنین. حالا باید آدرس فایل dclsockets70.bpl رو از شاخه Bin در مسیر نصب دلفی بدین. حالا روی دگمه OK کلیک کنید تا این Package نصب بشه. حالا اگه یه سری به سربرگ Internet بزنین می بینین که این دو کامپوننت اضافه شدن. فکر می کنم الان دیگه مشکلی برای اجرا نباشه.
سلام اگه میشه راهنمایی بیشتری راجع به نرم افزار بکنید
والا من هر چی که به نظرم لازم می اومد رو تو پست اول گفتم. فکر کنم اگه شما سوالتون رو مطرح کنین خیلی راحتتر بتونم جواب بدم تا اینکه بخوام همشو توضیح بدم.

مراجع لازم را در اختیارمان قرار دهید
مراجع :
https://barnamenevis.org
http://www.delphi.about.com
و کتاب "مرجع توابع API32" از انتشارات نص. نویسنده: آقای حسین صادقی راد

همچنین اگه مانعی نداره مستندات دانشگاه به همراه مراجع لازم را به من بدید یا معرفی نمایید چون به زمینه شبکه خیلی علاقه مندم و میخوام در این زمینه کار کنم .ممنون می شم.عظیمی
اگه اجازه بدین این مستندات رو اینجا نذارم. از اونجاییکه من این کد رو برای یادگیری دوستان علاقه مند گذاشتم، اگه این مستندات رو هم اینجا قرار بدم، بجای مرجع یادگیری، مرجعی می شه برای پروژه های پایانی. البته همینجوری هم میشه که این اتفاق بیافته ولی احتمالش یه کمی کمتره. البته لازم به ذکره که اصلا قصد بی احترامی به دوستان علاقه مند رو ندارم.

در انتها هم از دوستان عزیزم تقاضا می کنم از این پروژه ناچیز برای بالابردن اطلاعاتشون استفاده کنن نه به عنوان پروژه پایانی آماده.