-
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 10:16 صبح
کاربر تازه وارد
نقل قول: سورس برنامه ویدئو کنفرانس تحت شبکه محلی تقدیم به همه
با سلام.
من وقتی فریم های وب کم رو از وب کم می گیرم، اونو به فرمت JPEG فشرده می کنم و بعد اونو به Stream تبدیل می کنم و برای کلاینت ها ارسال می کنم. با این کار حجم Stream ارسالی تا حد قابل ملاحضه ای کاهش پیدا می کنه. من این برنامه رو تو شبکه با 15 تا کامپیوتر امتحان کردم. وقتی سرور به همه این 15 کلاینت تصویر وبکمش رو ارسال میکرد، هنوز این تصویر بدون وقفه و دقیقا مثل تصویری که خود سرور می دید بود. فکر هم نمی کنم برای تعداد بیشتر کلاینت هم مشکلی پیش بیاد. (البته می دونین که اگه تعداد کلاینتها خیلی زیادبشه احتمالا تاخیر هم بوجود می آد) برای ارسال به همه هم به این صورت عمل می کنم که از اولین کلاینت شروع می کنم و تا آخرین کلاینت حرکت می کنم و برای هر کدوم یک فریم ارسال می کنم. وقتی این کار تموم شد، نوبت به فریم بعدی می رسه که دوباره به اولین کلاینت تا آخریش فرستاده می شه. البته لازم به ذکر که بعد از اینکه یک فریم به یک کلاینت فرستاده شد، سرور منتظر دریافت یک رشته از کلاینت می شه که به معنی دریافت شدن رشته توسط کلاینته. و وقتی سراغ کلاینت بعدی می ره که این Acknowlage رو از کلاینت قبلیش دریافت کرده باشه.
امیدوارم جوابی که مد نظر شما بود رو داده باشم.
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت