نمایش نتایج 1 تا 40 از 489

نام تاپیک: كامپوننت تقويم شمسی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    محل زندگی
    لیبدرا

نقل قول: كامپوننت تقويم شمسی

نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    اینطوری مشکل حل نمیشه، بلکه مشکل خفه میشه! یعنی مشکل را برطرف نمی کنید، بلکه بهش میگید که خفه شه، و صداش در نیاد! اینکه بعد از این کار کجا گندش بالا بیاد، با خدا ست.

در ضمن، اگر مشکل از VCLSkin باشه، باید بگید یک Bug fix برای VCLSkin. اگر مشکل از کامپوننت تاریخ شمسی هست، منطقی نیست که سورس VCLSkin را تغییر بدید، چه بسا تغییر شما مشکل کامپوننت تاریخ شمسی با VCLSkin را برطرف کنه، ولی برای خیلی از کامپوننت های دیگه مشکل ایجاد کنه!
    حق با شماست من به این صورت از کامپوننت استفاده می کنم

( اگه من در پست قبلی به جای کلمه "حل" از کلمه دیگه ای استفاده می کردم خیلی بهتر بود )

آخه می دونید مشکل چه زمانی رخ می ده ؟ زمانی که شما یه روز به جلو برید و دابل کلیک کنید و دوباره یه روز و یا دو روز عقل بیایید و دابل کلیک کنید اون پیغام خطا ظاهر می شه و تا اونجایی که من متوجه شدم با این کار دیگه پیغام خطا نمی ده ( البته من در این ضمینه چیزه زیادی و یا به طور کلی اصولی نمی دونم )
    البته مشکل می تونه از ظاهر و مخفی کردن پنل کامپوننت باشه ( چیزه زیادی نمی دونم )

خلاصه : اگه این مشکل به صورت صحیح حل نشه تنها کاری که می شه جلوی پیغام خطا رو گرفت به قول شما همان حفه کردن است .

امیدوارم که دوستان این کامپوننت رو به صورت یک پکیج کامل و بدون مشکل درست کنند
    آخرین ویرایش به وسیله as13851365 : چهارشنبه 13 خرداد 1388 در 10:16 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •