نقل قول نوشته شده توسط mina.net مشاهده تاپیک
سلام دوست عزیز جناب cernel
از وبلاگ شما بازدید کردم. اگه می شه بفرمایید برای این کار باید از کجا شروع کرد. ظاهرا شما کارهای زیادی انجام دادی. شاید هم بتونیم با هم کار کنیم.
اگه می شه بفرمایید من از کجا شروع کنم؟
علیک سلام

اولا cernel نه و kernel (;

بعدشم برای شروع بهترین و ارزون ترین چیزی که میتونه کمکت کنه همون کار کردن با میکرو کنترلر هست.

در ضمن اطلاعات نرم افزاری شما به اصطلاح زیر خط فقر هست . یعنی حالا حالا ها باید رو نرم افزار بیشتر کار کنی تا بعد کلی مدت تازه بشی(کدنویس) !
البته قصد جسارت ندارما ! ولی برنامه نویسی که شما در موردش صحبت می کنین به این سادگی ها نیست . بزارین براتون واژه برنامه نویس رو معنی کنم .

برنامه نویس یعنی آدمی که حداقل چند زبان سطح پائین ( بخصوص اسمبلی ها ) - چند زبان سطح میانی ( بخصوص خانواده C ) - چند زبان سطح بالا و در نهایت چند زبان و تکنولوژی های مختلف وب رو بدونه !
(البته تو این مرحله طرف تازه می شه یه کد نویس ماهر و نه یه برنامه نویس )

در ادامه برنامه نویس باید بتونه با محیط های مختلف نرم افزاری و بسترهای مختلف سخت افزاری کار کنه . در مورد محیط های مختلف یعنی نباید براش فرق کنه که مثلا تو Windowse داره کد می نویسه یا تو Linux و یا تو MacOS . و در مورد بستر سخت افزاری هم نباید براش فرق کنه که داره برای یک IBM PC کد مینویسه یا Apple Mac یا َARM و AVR های Atmel و یا FPGA های Philips و ST . در هر صورت باید اطلاعات جامعی از اینها داشته باشه تا بتونه در مورد محیط اجراییش تصمیم بگیره .
( تو این مرحله اصطلاحا میشه جوجه برنامه نویس ! )

مهمترین چیزی که باقی می مونه اینه که برنامه نویس قدرت تجزیه و تحلیل نرم افزار رو داشته باشه وبتونه نرم افزاری طراحی کنه که برای مدت طولانی نیازهای محیط عملیاتی رو براورده کنه و مخصوصا در آینده با کمترین هزینه زمانی و مالی قابل ارتقا باشه !
( حالا میشه یه برنامه نویس خوب ! )

متاسفانه خیلی از ما ها تا با یه محیط کد نویسی و ساختار کدنویسی یه زبان آشنا میشیم فکر میکنیم برنامه نویس شدیم و میریم دنبال کسب و کار و در آمد . اگه آدم زرنگی باشی تو یه مدت کوتاه متوجه میشی که هیچی از برنامه نویسی نمی دونی . ولی اگه دورو ورتو نبینی و متوجه نشی کجای کار هستی کلی هم با خودت حال میکنی که مثلا برنامه نویس شدی و داری از این راه نون میخوری ! :)

خلاصه این که این قصه سر دراز دارد !

تو مجله برنامه نویس یه چیزی دیدم با عنوان ( خود آموز برنامه نویسی در 10سال ) که تعریف درستی از روند برنامه نویس شدن رو ارائه داده .

حالا شما با میکرو شروع کن یه سری هم به زبانهای تحت وب بزن . خدا کریمه

موفق و موید باشی