نمایش نتایج 1 تا 40 از 162

نام تاپیک: AVR

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: AVR

اینم همون پروگرمر از سایت kavirelectronic ، بعد از نصب یه فایل help کوچیک داره:
    http://kavirelectronic.ir/fa/modules...article&sid=74
    گفتم که یه AVR پیشنهاد کنید که کوچیک باشه، نه از لحاظه قیمت
    ولی‌ از لحاظه اینکه زیاد پیشرفته نباشه ... ولی‌ خوب مسلیک اونی که شما پیشنهاد کردید بدرده منم میخوره
    اگه میخواید خیلی کوچیک باشه ( مثلا 8 pin) سری ATtiny این خصوصیت رو داره. و البته امکاناتشم کمتره . اما در کل برنامه نویسی همه avr ها مثل همه (از ATtiny تا ATmega) ، برای همین فرقی نمیکنه با کدوم شروع کنید ، بعلاوه کار کردن میکرو های بزرگتر به دلیل داشتن پایه های بیشتر راحت تره. چون اون پایه های اضافی پورت(i/o) اضافی هستند و اگه لازم نداشته باشید هیچی بهشون وصل نمیکنید ولی در عوض میکرو های کوچیکتر فشرده تر هستن و هر پایه برای چند کار مختلف استفاده میشه و در نتیجه پیچیده تر میشن!
    نبدیل سیم seriall به USB هم شنیدم که هر تبدیلی نمیخوره
    اگه می‌شه یه لینک بذرید / یه عکس که ببینم منظوره شما دقیقا همونو که من میگم یا نه
    بدم در برنامه مثلا CodeVision برای این تبدیل با مشگل بر نمیخورم؟
    من از این تبدیل برای وصل کردن میکرو با پورت سریال (برای انتقال اطلاعات به کامپیوتر نه پروگرم) به لپتاپم استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت. عکسشو تو ضمیمه گذاشتم(با موبایله!) ولی برای پروگرم امتحان نکردم، چون پروگرمر usb داشتم.
    من توی سایت avr.ir یه نقشه خیلی‌ ساده دیدم
    حالا ۲سوال دارم از شما...
    توی فایل PDF نوشته شده بود که این برنامه با BASCOM کار میکنه
    ولی‌ من باید کدم رو توی CodeVision بریزم چون C بلدم، اگه ایشون گفتم که با BASCOM کار میکنه
    اهتمهله اینکه این programmer با CodeVisionهم کار کنه است؟
    آره ،این ساده ترین و ارزونترین پروگرمر هست ولی با پورت LPT !
    منظور ایشون این بوده که با bascom هم کار میکنه. در کل پروگرمر یه چیز مستقل از کامپایلر هست. کامپایلر میکرو کنترلر یه خروجی hex. (به جای exe) تولید میکنه و پروگرمر اون فایل hex رو (حالا برای هر کاپایلری باشه) تو میکرو میریزه. حالا بعضی پروگرمر ها با کامپایلر هماهنگی دارن ، یعنی وقتی که کامپایل میکنن ، به طور خودکار پروگرم هم میکنن ،همین.
    یل سوال دیگه... این programmer که من دیدم
    و یا شما قرار است بدید
    به اکثر AteMega می‌خوره؟

یا هر AtMega باید programmer خودشو داشته باشه؟
    این پروگرمر ها به همه ی atmega , attiny ها میخورن ، فقط مشکل اینجاست که پایه های مخصوص پروگرم شدن برای بعضی از میکرو ها با هم فرق داره. به همین دلیل هم روی بورد های آماده پروگرم یه سوکت 40 پایه ، یه سوکت 28 پایه و غیره میگذارن.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •